@gogs - ma nisam ja ni mislio da je tebe to provociralo. to je bilo usmjereno na ove koji su to napravili.![]()
@gogs - ma nisam ja ni mislio da je tebe to provociralo. to je bilo usmjereno na ove koji su to napravili.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
...doslovno - te budale koje pišu takva sranja te se prepiru i tuku na osnovu nogometnih klubova se totalni debili...
...ja inače ne volim i ne pratim nogomet jer me ne zanima, ali svejedno ne vidim razloga čemu se mrziti, pa ljudi smo, Hrvati smo, majko mila...i upravo mi se sve to gadi kad čujem da su se navijači potukli nakon utakmice... to je KUĆNI odgoj i ništa više... a ta djeca toga jednostavno nemaju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
slažem se ali tu se ne govori o tome.Izvorno postao Eminem
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
...ima tu svega pomalo, tako da ne moram nekoliko postova pisat, sve sam izneo u jednom...Izvorno postao zvijerka
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
na strani sam Zvijerke a Bimbi se nije trebao pozvati na nekomentiranje pravila jer je ovo sa reputacijama ispao cisti debilizam.
Moje je misljenje da na forumu ima podosta kretenoida koji se lijece kroz reputaciju a i ona sama sluzi vecini korisnika ovog foruma da bi vidjeli svoje kockice (nazalost) a to uopce nije smisao reputacije.
Komentirati ili ne svejedno, moje je parola ne uzbudivati se previse oko toga. Meni te kocke bilo zelene il crvene ne znace nista pa se uopce ne uzbudjujem oko toga. Pa nismo tu zbog reputacije nego radi toga jer zelimo biti tu.
Zvijerka - savjet- kao da se nista nije dogodilo, kupit cu ti ja dvije kockice i to zelene i poslat postom.
dobar grah daleko se čuje
Ja znam da je jednom ne tako davno jedan forumaš popušio -100 negativnih bodova, jer se ispostavilo da je dijelio negativne reputacije šakom i kapom, bez ikakvog razloga i nevezano za temu. Barem je tako glasilo obješnjenje admina. Analaogno tome, može se utvrditi tko je isto to činio i u ovom slučaju, pa da se i njega/njih malo opali po prstima. Da ne bude zabune, nisam ni purger ni tovar, živo mi je *ebe i za Hajduk i za Dinamo, već sam nekoliko puta rekao da kad ova dva igraju, ja navijam za policiju. Ono što želim naglasiti je ako te reputacije već postoje, onda bi trebalo naći modus kako ljude zaštititi od pacijenata koji preko neg. reputacije liječe komplekse. Presedan imamo, naveo sam ga, pa da vidimo.
Pa da nas ima i gruzijaca i neznam kakvih, nije brate fino ljude vrijeđatIzvorno postao Eminem
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Mislim fakat debilna stvar dat nekom negativne bodove, zato kaj je iz nekog drugog dijela rvatske, il zato kaj navija za neki klub, zakljucak; takvi ljudi su maloumni.
To bi bila ista stvar ko da neko da drugome negativne bodove samo zato kaj ovaj slusa metal, a ne slusa narodnjak i obrnuto![]()
Ja inace ne pratim nit volim nogomet, al mislim da za takve slucajeve postoji rijesenje; ljepo ih sve dovest na stadion, dat svakome na raspolaganje nozeve, sablje, scrafincigere i ina sranja pa nek se pokolju medjusobno pa ce biti mir od njih svih![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Bookmarks