Stavi kako oćeš, može i tako, ali daj združi ona dva o kojima sam gore pričao, odnosno ukiniti podforum series 60 a postove predbaciti u nad-forum Symbian software.
Stavi kako oćeš, može i tako, ali daj združi ona dva o kojima sam gore pričao, odnosno ukiniti podforum series 60 a postove predbaciti u nad-forum Symbian software.
Mislim da bi najbolje rijesenje bilo da se podforum preimenuje u Windows Mobile, pa da se koristi i za Smartphone i za PPC, jer ce se ionako spojiti za koju godinu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
To neka moderatori odluče, pretpostavljam da oni znaju najbolje![]()
Ja se slažem s Rospayom![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
u cijeloj toj priči, po meni može recimo da se taj forum nazove 'ručna računala', ili samo 'PDA' (što je u biti vrlo slično), a da se smartphonei vrte u forumima mobilnih telefona, kojem već proizvođaču pripadaju. tad nećemo morat razglabat jel palm OS ili win mobile OS, dok je primarno uređaj ručno računalo, nek bude tu.
za sad. a kad dođe do toga da se potpuno ujedine, onda ćemo ih i mi na forumu ujediniti.
Da, to sam i napisao gore, meni se to čini najlogičnijim za sada..
Sto se terminologije tice, MDA Compact i recimo Nokia 6630 su smartphone uredaji, a po svim osobinama bi trebali biti u razlicitim podforumima.Izvorno postao zappan
PDA / Smartphones preimenovati u Windows Mobile (dakle PPC i Smartphone), tako da i npr. Motorola mpx200 ude u taj podforum.
Trebalo bi ici po OS-u, a ne proizvodacu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Slažem se s Rospayom...fakat nema smisla sve to trpati u isti koš![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
MDA je po meni prvenstveno rucno racunalo s funkcijom telefona, po tome bi spadao u rucna racunala. to je danas ta razlika dok se ti uredjaji ne ujedine da pogledas kao sto prvenstveno funkcionira. MDA prvenstveno funkcionira kao PDA s funkcijom telefona, dok N6630 je ipak prvo telefon s funkcijama digitalnog organizatora.Izvorno postao rospaya
a drugo - ne pada mi na pamet forum rucnih racunala nazvati po OS-u. to je vrlo ogranicavajuca ideja prema kojoj sam vrlo protiv, osim ako bi svaki OS dobio svoj forum, a za to tek nema smisla. tako da PDA ili rucna racunala ostaju sama bez smartphoneova, a smartphoneovi nek se odsele u mobilne telefone pa pripadni forum (proizvodjacki ili onaj za sve ostale proizvodjace ako nema vlastiti: N6630 u nokia pa podforum za smartphonee).
dakle, to je moje gledanje na ovaj prijedlog o win-os nazivu foruma. nemojmo u tom smjeru. ako ima jos neceg oko ovog, pisite, ako nema, uskoro cemo taj forum rijesiti da ostane bez smartova
Onda ostavite PDA i unutar njega napravite WM podforum.
Ti na MDA gledas kao PPC sa GSM mogucnostima, no po terminologiji je smartphone.
www.gadgethive.com
Bookmarks