molim nekog da mi da svoje misljenje koji je od ovih mobitela najbolji. mislim odnos cijena i opcije.
molim nekog da mi da svoje misljenje koji je od ovih mobitela najbolji. mislim odnos cijena i opcije.
Sva tri su odlični mobiteli. Razlike među njima su doslovno u "nijansama", gotovo neprimjetne što se softvera tiče (iako nećeš moći rabiti sve programe npr. sa 6630 na 6680).
N70 ima dosta jak zvučnik ako slušaš zvuk na otvorenom (ili u sobi), ima dodatni Media key (što 6630 ili 6680 nemaju). E, još ima i radio.
Preporuka-teško baš kazati jer su te Nokije stvarno toliko slične. Koju god da izabereš nećeš se pokajati.
BTW evo ja prije mjesec dana kupio 6680, kao "privremeno rješenje" dok ne kupim N80. Ali, mob mi se toliko svidio da ga neću mijenjati bar neko vrijeme.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
definitivno 6680,bolja od 6630 tj. novia sa boljom kamerom ono ostalo je isto
mislim da su 6680 i n70 iste samo sto n70 ima drugaciji raspored tipki i par drugih sitnica
Sve ovisi što želiš od mobitela...
Glavne razlike je naveo Mobyy...
Ako ti kamera nije na prvom mjestu kod mobitela, i nesmeta te što nema radio, onda ti je dobar izbor 6630... Brži je od 6680, a možda čak i od N70...
ko što sam reko, sve ovisi o tome što želiš od mobitela...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kamera je koliko znam identicna samo sto 6680 ima jos dodatnu vga kameru za video poziv. 6630 bi ti preporucio ako trebas brzi symbian, 6680 je sporiji ali ima bolji ekran. N70 bi bio dobar izbor ako ti nije problem izdvojiti vise novaca jer je ipak bolji od 6680 i 6630.Izvorno postao sonyck
po čemu je n70 bolji od 6680? (osim po cjeni) ja to još nisam naučio![]()
Pa N70 ima bolju kameru od 6680, ima radio, i noviji Symbian...
E da, meni osobno N70 izgleda puno ljepše nego 6680...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nije po nicem, stovise u testovima n70 trpi velike kritike za razliku od 6680Izvorno postao sodom
Kamera i vise rama.Izvorno postao sodom
Koliko si ti gluposti na ovom forumu napisao, to je čisto nevjerojatno.Izvorno postao sonyck
ontopic
Kod te trileme se nema što puno pametnoga za reći. Imao sa 6630, sad imam 6680, doma imamo i N70, te mogu reći da su mobiteli praktički identični.
Po cost/benefit kriteriju, mislim da je 6680 najbolji izbor.
Testis unnus, testis nullus!
Slažem se marko, 6680 je nekako u sredini u svemu zato moj glas je za 6680
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
6680 zato što je praktički ista kao n70, a bolja od 6630. definitivno 6680![]()
Bookmarks