skeniro sam sa xoftspy-om tako da mi netreba ad-aware! ad-aware sam nekad koristio...los je. btw skeniro sam i sa spybot-om!Izvorno postao Smrt
Sam AVG ti nie dosta, instaliras si jos adaware i s njim procesljaj komp, obavezno sve u full scanu i iskljucenim system restore!!!!Izvorno postao flOorKilla
Da ne ponavljam bum citiral samog sebe:
Izvorno postao Smrt
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
skeniro sam sa xoftspy-om tako da mi netreba ad-aware! ad-aware sam nekad koristio...los je. btw skeniro sam i sa spybot-om!Izvorno postao Smrt
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
probaj sa trojan hunterom.strasan je!
A ocito ni xoftspy nit spybot nisu nesto isto, posto ga nisu uspjeli maknutIzvorno postao flOorKilla
Posto ti otvara pop upove u IE-u, radi se o spwareu, probaj s tim hunterom kaj je zmija reko, il si opet stavi Ad Aware pa probaj s njim, meni je maknul svu gamad koju sam imal, tak da ga nebi bar proglasil loshim![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
neka skine trial trojan huntera 4.5 i pokusa.bar ce znati jel se radi o trojancu.
www.misec.net/trojanhunter/
izgleda da sam se rjesio.. izgleda da ga je trojan hunter pokupio iako se nije tako cinilo po svrsetku skeniranja. no sad je ok
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks