Što se tiče ovog da neku poruku ne možeš izbrisati, to se i meni dogodilo... Ali sam riješio to tako da sam kopirao sve poruke na MMC (tj napravio backup), formatirao mob, i kad sam ponovo vratio backup nazad, mogao sam izbrisati bilo koju poruku...
Što se tiče ovog da neku poruku ne možeš izbrisati, to se i meni dogodilo... Ali sam riješio to tako da sam kopirao sve poruke na MMC (tj napravio backup), formatirao mob, i kad sam ponovo vratio backup nazad, mogao sam izbrisati bilo koju poruku...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma daj čovječe imam mob a ima godinu dana skoro...
taj beckup uopće ne kužim e...mislim kak to napravit...pa meni jesu poruke na mmc a moram sad slike prebacit i par filmića pa reset...kak da formatiram memoriju zero?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
formatiranje memorijske kartice: nađeš gdje ti se nalazi ikona memorijske kartice-izor-ukloni mem.karticu-pa ponovo izbor-formatiraj karticu
hard format mem. telefona: ima neki string koji upišeš, sad koji ne znam na pamet, ja sam ga našao tu negdje na forumu, a mislim da je postao, a ko drugi nego Drug Mile, pa bilo bi dobro njega pozvat upomoć...... Miiiiiiiillleeeeeeeeeee!!!!!
Zeleno + zvjezdica + tipka 3, držiš zajedno sve tri tipke i upališ mobitel, to je hard format, sve probleme rješava,provjereno![]()
e fala IvanD...samo problem je šta su mi se zbrisali i brojevi eh a skupio ih jučer na jarunu .....mogu nekak vratit brojeve?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Čini mi se da nema spasa, osim ako ih nemaš i na kartici
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...nažalost ne, trebao si napravit backup adresara...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nažalost kontakte vise ne mozes nikako spasiti, to se podrazumijeva da backupujes kontakte ili da ih spasis na karticu sa nekim od programa, imaju neka dva-tri programcica sa kojima se mogu kontakti sacuvati na kartici i po potrebi ponovo vratiti.
Nista,upisuj ponovo![]()
Meni je nakon toga mobitel riknuoIzvorno postao IvanD
![]()
Ne mogu ga upaliti,jedino sto dobivam je upaljeni ekran i logo NOKIA.
Sto mi je ciniti?![]()
Izvadi MMC pa probaj ponovo reset. Ako ne prodje, pravac servis.
Napravljeno i nije uspjelo, znaci servis ne gineIzvorno postao vivicav
![]()
Hvala na brzom odgovoru![]()
Bookmarks