Pokušaj sa olympusom 7*50 ili 10*50. Cijene su 500 kn i 850 kn, i imaju stvarno brilijantnu sliku.
Pokušaj sa olympusom 7*50 ili 10*50. Cijene su 500 kn i 850 kn, i imaju stvarno brilijantnu sliku.
Pogledaj na Olympusovoj stranici. Imaju oni u ponudi i WideScreen modele. Osobno imam jedan već par godina i zadovoljan sam kvalitetom slike, kao i područjem koje se može vidjeti bez pomicanja. Koliko se sjećam cijena je bila oko 600 kn.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ok. Hvala dečkima koji su odgovorili, ali još jedna stvarčica koju imam za napisati.
Vjerojatno se budem zameril nekima jer sam poslal upit?? onima koji su "znalci u optici", koju ovdje svi, manje više preferirate, ali pojma nemate o cemu pricamo. Svaka cast Bimbiju, Sljaki i Pepiju, a ostali ste u k_____ jer samo znate pricati o recenzijama koje se mogu naći na netu.
Inace imam Fujija S5500 i zadovoljan sam s njim.
Prije sam imaj mehaniku (YASHICA TL ELECTRO), stari mi je bil fotograf i nekaj me naucil.
Ako se drzim tih starih "pravila" slike na digitalcu su perfektne.
Sorry ako sam nekoga uvredil, ali sam moral to napisati. Pozdrav svima.
Daj se malo skultiviraj, otkud ti pada na pamet vrijeđati ljude koji su ti pokušali pomoći?!?!?!Izvorno postao riba
Zao mi je kad bilo tko ovako komentira bilo kakvu pomoc na forumu!Izvorno postao riba
Razine znanja su razlicite, kako kod onih koji traze savjete, tako i kod onih koji ih dijele. Stoga je dojam oko korisnosti pojedinih savjete vrlo subjektivan...dok ce se nekome tko barata materijom uciniti kao trivijalan, nekome sa manje znanja, ce biti nov i vrlo koristan. U krajnjoj liniji i sam trud je vrijedan!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Slažem se sa tobom Bimbi i to u potpunosti. nitko od nas ne zna sve, i zato i postoje forum: i ako netko pita za savjet neka pročita sve što mu ljudi napišu jer čine to u dobroj volji. Vrijeđati dobru volju, vrijeme i trud ma kako maleni bili ne dolazi u obzir niti je opravdano na ikoji način!Izvorno postao Bimbi
Bookmarks