a gle nije slučajnost ak ti 2 moba koja su tam kupljena riknu nakon nekog vremena, ok ak ima garanciju, ali.... znam da je to smiješno samo kažem....Izvorno postao Vuki
![]()
Da
Ne
Nemam mišljenje!
LOL na kvadratIzvorno postao Vex
Pa nije važno u kojoj trgovini kupiš mobitel, nego je važno tko potpisuje njegovo servisiranje.
Jednom kada ga kupiš u Pevecu imaš rok sedam dana od kupnje da dobiješ drugi ako se pokaže ne ispravan.
A mislim da ni jedna druga trgovina ne daje takvu mogučnost,
čak šta više da ti se pokvari drugi dan ostali te šalju u servis i gotovo!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a gle nije slučajnost ak ti 2 moba koja su tam kupljena riknu nakon nekog vremena, ok ak ima garanciju, ali.... znam da je to smiješno samo kažem....Izvorno postao Vuki
![]()
...manje je više...
Danas sam bas u t-mobu na cvjetnom isprobao mob, nema nikakvih t-mob oznaka po sebi, soft je isto bez njihovoh animacija, pozadina itd. Dosta je tanji nego sto sam mislio ali i puno siri nego sto na slikama izgleda! Kamera i ekran su ok, nista senzacionalno... Sve u svemu mob je fora ali malo pre skup, ipak sam se odlucio za benq-siemens ef81 koji je i 300kn jeftiniji.
Eto bio neki dam u mercaTONEU I DOJDE 2699.Izvorno postao BM0021
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Skup je jos dosta... za tu lovu na crno uzeti d900![]()
u Splitu ga mož u svercera nabavit s garancijom za 2100 kn.
al mobitel je sranje jer je po meni to ženski mobitel
Budući da su neki na forumu o onoj drugoj temi rekli danema niti jedan pravi rewiev tog modela. napisat cu neto u vezi njega.
Prvo paket:
dolazi u kutiji, čvrstoj koja ima magnet za zatvaranja, jako lijepa i čvrsta i kompaktnog dizajna...
(necu sad slike stavljati jer imam spor modem, trebalo bi mi dosta da ga uploadam na neki img server)
Oprema: dolizi sa slušalicama za mp3 plejer koje su stereo i vezocom koja ima krpicu s jedne strane vise kao spuzvica za brisanje dispjela tj prednje stren mobitela.. o tome poslje zasto je to jako korisno..
Dalje doalzi garnacija, naravno ako je legalno kupljeno te uputstva na 5-6 jezika te CD sa softwerom za prijenos slika i kontakata
Dalje tu imama kabel USB za povezivanje moba s kompjuterom..
Negdje sam cuo da se dobije i dodatna baterija s punjacem za tu bateriju ali u HR to nema u paketu dakle nista o tome ne znam.
O telefonu:
prvi utisak:
dakle telefon je crne boje kockastih oblina sa potpuno glatkim sjajnim kučištem... poslje cemo vidjeti da li je to dobro ili loše.
Na prvi pogled izgleda savršeno. Ukrasni kvadratić kromirani nalazi se ispd ekrana ne služi ničemu osim ukrasa..
Budući da je to klizni model. tipkovnica se nalazi kad se uredaj povuće prema gore..
O tipkovnici:
tipke su dosta velike, dobro prijanjaju,malo jesu tvrde pa se treba jače stisnuti ali su precizne i uvijek ce se znati da li je ona stisnuta ili ne... po meni ocjena 4.
Stražnja strana tel:
kučiste je glastko sjajno uglancano straznja strana osim logo LG nema nikakv poseban logo pa cač ni T-mobile il nekog brenda.. Jedina mana takvog kučista je sto cim ga negdje ostavite ono se izgrebe, dakle jako je osjetljivo, jer je lakirano i jak poprimi crtice...
ocjena 4
Prednji dio tel: također sjajni dio, može se reci lakirani i jako osjetljiv na ogrebotine i najmanj ogrebotina ostat ce vidljiva zauvijek...
ekran dosta je osjetljiv pa se brzo zaprlja zato imamo on krpicu za brisanje koja jako dobro dođejer savrseno pobrise ostatke prstiju sa telefona.
Prednji dio ispd ekrana sadrži tipkovnicu osjetljivu na dodir, tj na toplinu sto je vrlo dobro rjesenje.. o kojem čemo kasnije..
O tel kad se upali:
ekran je savrsenog tona oštar i savršenih boja... tipkovnica osjetljiva na dodir svjetli crveno i samo rba prisloniti psrt da bi se aktivarala.. slide tipkovnica svjetli bijele boje. (po meni bolje da je crveno isto..ali eto)
Sastrane uredaja imam lijevo dvije tipke za glasnocu, s desne tipku za palenje i MP3/foto tipku. ,te utor za kabel.
Kamera:
1.3MP kamera odlična je što se tiće kvalitete, ima noštvo funkcija i može se briati razne opcije snimanja kao i osvjetljenja te boja. . kamera se nalazi kada se tel potpuno otvori.
Baterja:
jako dobra... na čekanju sigurno 7-8 dana a uz prosječan razovor i sms sigurno 4-5 dana bez beda.
Memorija:
telefon: 3.317kb
multimedija: 124.7MB
Izbornici: odlične preglednosti i dobro dizajnirani, svaki izbornik ima svoj broj tako da se može pristupati i putm brojeva.
------------------------------
Eto, ako netko ima pitanje.. slobodno!!
meni je mob bezveze,za curice nekak,užasan spori soft,a ni one tipke mi se ne sviđaju,samsung e900 je bolji izbor...+precijenjen je kao i što je v3 bila još malo pa bu 1500 u oglasniku...![]()
Meni je odličan telefon ,one tipke vani ful brzo reagiraju netreba čekat pol sata ko kod symbiana npr. ,i tako kamera nije loša s obzirom da je 1.3Mpx i tako,isto mislim da je malo precijenjen....
dobar review, samo tako
po meni samo jedna mana, nema prosirivu memoriju.
lijep je, a kamera je sasvim ok. ovo je ipak sminka mob a ne poslovni![]()
nelos mob ali su malo zakasnili sa izbacivanjem moba na nase trziste,e da je taj mob bio izbacen za vrijeme ere d500 pravio bi mu veliku konkurenciju,ali danas neostavlja nikakav trag,barem po meni.
Slažem se...dobar review.
Trebalo bi biti više ovakvih ljudi da daju svoj doprinos.
Mada jednostavno moram reći svoj komentar, a to je da su na inače relativno dobar mob stavili sada već ispod prosječnu kameru i ekran male rezolucije (da je bar 320x240 pixela)
Meni je mob dobar, nisam bas primjetio sporost softvera! Istina da je precjenjen jer osim senzora topline ne nudi nista novo, da ima 2mpix kameru, jacu rezoluciju ekrana i mem. kartice cijena bi bila potpuno opravdana ali ovako dosta zaostaje za npr. d600 od kojeg je skuplji! Vjerojatno ga ocekuje ista sudbina kao i v3 kad prode nesto vremena koju se sad moze nabavit za 600kn a sjecam se kad je bila 5000kn u ducanu i 3000 u oglasniku...
Mob izgleda vrhunski, al mi nevezano za tvoj comment fakat nisu jasne te cijene . pa to je novi mob i već su oko dućana cijene tolko niže. mislim i trebaju bit al.. fak. ŠouIzvorno postao BM0021
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
gdje si ga kupio i koja je drzava proizvodnje ? ima li tko kg kupljenog u tele2 ?
iz t mobila je.. a original korjeski je.Izvorno postao šole
vidim u uvodnom postu da nisi nabrajao dosta dodatne opreme , na mobile review ima mnogo toga nabrojanog dobivenog u paketu. jesi ga kupio u tmob kao slobodan uređaj ili upaketu neda mi se ic na njihove stranice mislim da ga nema u simpa paketu... ?
pretplata.. a od opreme ima samo ono sto sam naveo.Izvorno postao šole
tnx, oticu i ja na pretplatu.
Uzela sam i ja prije dva dana cokoladu u tele2.Dobila sam istu opremu koju je megane1.9 naveo.Meni se mob uopce ne cini spor,dapace nakon symbiana mi je bas ok.Kamera mi je jadna,ali ne zamjeram zato jer vec dugo nisam vidjela tako lijep mobitel.
ocito nisi vidjela samsung e900![]()
Moje misljenje, imam doma Nokiu 6270, odlican telefon, imam i ovaj KG800, solidan tel
e sad tko kaj voli........neko ko oce da mu je mob mali i da fino izgleda uzet ce LG
onaj ko oce da mu mob bude jako dobar softverski uzet ce recimo takvu Nokiu, cijena je priblizna...
i meni je KG800 vec nekoliko puta digo zivaca, al sta ces....svidja mi se jednostavno
TDI macht Spass
KG800 u Mercatonu oko 2000 kuna.baz ikakvih obaveza.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
@Fran Mirtl - jesam i grdi mi je.
ali vjerojatno nema hr meni,ako to nekome uopce smeta.Izvorno postao tj1
Bookmarks