2.999,00 u Pevecu na akciji
Da
Ne
Nemam mišljenje!
2.999,00 u Pevecu na akciji
Tko rano rani, zajebo je pjetla
to sve ima u cjeniku![]()
ima li netko kakvu recenziju o izborniku za napisati?
e nebi u pevecu ni iglu kupio, a kamoli mob.... ne da nemam nekaj protiv, nego znam ljdue kaj su par stvari kupili i riknulo....Izvorno postao RAUL
![]()
...manje je više...
Zato dobijes garanciju! Ja sam do jucer koristio E730 kupljen kod njih i nikad problema, jucer sam dobio D520 isto tam kupljen i za sad sve ok. Druga stvar je kad kupis stvari za kucu/vrt koje kostaju 5x manje nego drugdje, onda ti je jasno kakva je kvaliteta ali mobovi tamo nisu tolko puno jeftiniji da bi posumnjao da nisu ko ostali.
Ima ga u mercatoneu za 2999kn.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
LOL na kvadratIzvorno postao Vex
Pa nije važno u kojoj trgovini kupiš mobitel, nego je važno tko potpisuje njegovo servisiranje.
Jednom kada ga kupiš u Pevecu imaš rok sedam dana od kupnje da dobiješ drugi ako se pokaže ne ispravan.
A mislim da ni jedna druga trgovina ne daje takvu mogučnost,
čak šta više da ti se pokvari drugi dan ostali te šalju u servis i gotovo!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a gle nije slučajnost ak ti 2 moba koja su tam kupljena riknu nakon nekog vremena, ok ak ima garanciju, ali.... znam da je to smiješno samo kažem....Izvorno postao Vuki
![]()
...manje je više...
Danas sam bas u t-mobu na cvjetnom isprobao mob, nema nikakvih t-mob oznaka po sebi, soft je isto bez njihovoh animacija, pozadina itd. Dosta je tanji nego sto sam mislio ali i puno siri nego sto na slikama izgleda! Kamera i ekran su ok, nista senzacionalno... Sve u svemu mob je fora ali malo pre skup, ipak sam se odlucio za benq-siemens ef81 koji je i 300kn jeftiniji.
Eto bio neki dam u mercaTONEU I DOJDE 2699.Izvorno postao BM0021
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Skup je jos dosta... za tu lovu na crno uzeti d900![]()
Bookmarks