ima li ga u prodaji u nekoj trgovini?
Da
Ne
Nemam mišljenje!
ima li ga u prodaji u nekoj trgovini?
Cini mi se kod nas da ga jos nema u ducanima. Inace LG u RH uvozi firma ECOS. Pitaj njih jel ga imaju i jel ga misle imati.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Tko rano rani, zajebo je pjetla
fali mu smo memorijska kartica, slaba razoluciaj ekrana i bilo bi lijepo 2mp kamera.. ali lijepo izgleda, ljepse od 90% mobitela.
Ali to sto lg nema, ima samsung e900 i jos mi bolje izgleda, da stvar bude smijesnija jos je samsung i jeftiniji (za 100E u VB)
Prica se kako su ova dva modela rivali, ali po svemu mi se cini da ce ga samsung potuci(cini mi se da cu i ja radije izabrati samsung)
samo neka oba dodje u oglasnike ili negdje da ih prvo vidimo ..![]()
LG je napravio odlican posao s tim mobom u Koreji, pa ga sad gura u Europi s jakom promotivnom kampanjom kao must have modni dodatak, a samim time sta je "must have i sexy" cijenu nabijaju do neba. Znaju posao.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
mala je razlika sto je u koreji sa 2mpx kamerom i prosirivom memorijom..
onda nije ni cudo sto su ga prodali u 40 000 komada tamo.
kod nas ce ga kupovati ljudi koji imaju npr nokiu 8800, dakle kao statusni simbol.
a mi "siroteki" cemo biti sretni s nasim e900 koji isto odlicno izgleda i boljom kamerom i vise memorije i boljim ekranom i barem 100E vise u djepu
(tj. bez eura kad ga kupimo)
Joj to ti je isto kao što Ameri dobijaju automobile sa jačom kubikažom a Europljani sa manjom!Izvorno postao xianfu
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
to ima u cjeniku.. stigao je i u t-mobile jos povoljnije
ima li tko kakav opis za tipke, klizni mehanizam?
kazu da meni nije bas nesto sredjen, kakvi su vasi dojmovi?
jel mobitel usporen ili je brz dovoljno za obicno koristenje?
(usporedba s nekom nokiom po tom pitanju)
Moze netko par rijeci o tome, netko tko ga ima![]()
to ne bi trebalo biti tu..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Bookmarks