kopija sharpa tm100
Da
Ne
Nemam mišljenje!
Zanima me vas komentar na lg opcenito i posebno za ovaj mobitel, sto mislite?
http://www.gsmarena.com/lg_kg800-1533.php
meni osobno lijepo izgleda.. cijena je oko 500E (http://mobile-gadgets.net/shop/produ...&cat=0&page=1), ali nadam se da ce to uskoro pasti.
kakav je po vama odnos izmedju njega i npr. samsunga i nokije po kvaliteti?
I ima li ga netko uopce?
Vjerujem da nije samo meni zapeo za oko![]()
kopija sharpa tm100
Ne vidim po cemu je mob kopija sharpa osim sto su obadva klizni mobiteli. Navodno je ovaj model iznimno popularan u Koreji gdje je prodano 400000 primjeraka. Ovo ispod ekrana su mu neke termo tipke osjetljive na dodir, tj promjenu temperature.Izvorno postao smogovac
Prodaje ga neki frajer na njuzima i u oglasniku za 4000 kn.
Meni je mob fora, jedina zamjerka mi je neprosirivost memorije i povrsina mobitela po kojoj ostaju otisci prstiju od samog pogleda na mobitel.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Meni se mob jako svidja, proširiva memorija mi ne igra veliku ulogu u odabiru jer teglim po dva moba sa sobom pa kaj nema jedan ima drugi, a što se samog dizajna tiče prvi mob koji mi zbilja dobro izgleda nakon V3, pogotovo zbog crvenog osvjetljenja tipkovnice/touchpada u nijansi poput one na 7260. Nadam se da ću uzet taj LG u dogledno vrijeme.
bilo bi super ako ga netko ima da nam kaze kakav je klizni mehanizam, baterija, ekran i tipke.. Btw ima li negdje recenzija? I da postoji li u zg trgovina s lg ovim mobitelima?
Ovlašteni distributer i prodavač LG-a u Hrvatskoj je ECOS, tako da bi tam prvo trebao doći (ako uopće dođe)...
Bom Chicka WahWah
nasao sam nesto, samo ima manu jezik
http://www.fony.sk/recenzie/index.ph...d=324&cat_id=4
Zadnji uredio Alienware : 01-02-2008 u 13:37
u prodaji je u njemackoj izmedju 300 i 350 eura i godinu dana garancijom..
ako netko sazna gdje se moze vidjet ili kupit mobitel tu u hrvatskoj neka kaze![]()
Evo stigao je i na mobile-review: http://www.mobile-review.com/review/lg-kg800-en.shtml
ima li ga u prodaji u nekoj trgovini?
Cini mi se kod nas da ga jos nema u ducanima. Inace LG u RH uvozi firma ECOS. Pitaj njih jel ga imaju i jel ga misle imati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
fali mu smo memorijska kartica, slaba razoluciaj ekrana i bilo bi lijepo 2mp kamera.. ali lijepo izgleda, ljepse od 90% mobitela.
Ali to sto lg nema, ima samsung e900 i jos mi bolje izgleda, da stvar bude smijesnija jos je samsung i jeftiniji (za 100E u VB)
Prica se kako su ova dva modela rivali, ali po svemu mi se cini da ce ga samsung potuci(cini mi se da cu i ja radije izabrati samsung)
samo neka oba dodje u oglasnike ili negdje da ih prvo vidimo ..![]()
LG je napravio odlican posao s tim mobom u Koreji, pa ga sad gura u Europi s jakom promotivnom kampanjom kao must have modni dodatak, a samim time sta je "must have i sexy" cijenu nabijaju do neba. Znaju posao.
mala je razlika sto je u koreji sa 2mpx kamerom i prosirivom memorijom..
onda nije ni cudo sto su ga prodali u 40 000 komada tamo.
kod nas ce ga kupovati ljudi koji imaju npr nokiu 8800, dakle kao statusni simbol.
a mi "siroteki" cemo biti sretni s nasim e900 koji isto odlicno izgleda i boljom kamerom i vise memorije i boljim ekranom i barem 100E vise u djepu
(tj. bez eura kad ga kupimo)
to ima u cjeniku.. stigao je i u t-mobile jos povoljnije
ima li tko kakav opis za tipke, klizni mehanizam?
kazu da meni nije bas nesto sredjen, kakvi su vasi dojmovi?
jel mobitel usporen ili je brz dovoljno za obicno koristenje?
(usporedba s nekom nokiom po tom pitanju)
Moze netko par rijeci o tome, netko tko ga ima![]()
Išao sam u T-Mobile shop u vukovarskoj, imaju ga tamo izloženog pa se može isprobati![]()
Mob je fora, jedino malo nespretno dok se ne naviknete na touch kontrole
Inace, mob je za 5, osim par sitnica koje nema (poput memory slota, a fura se kao mp3 player mobitel)
Čekamo slijedeći model iz serije čokoljada, koji će nadam se imati veću rezu LCDa, i memoy card slot![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
Je li taj u T-shopu imao kakav T-mobile znak na samom uredjaju? Ili ako je bio upaljen, jel imao sta po samom softwareu moba? Kakav se cini klizni mehanizam?
nisam vidio nikakav T-Mobile znak, a softver nije bio brandiran.
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
imao sam ga danas u rukama i klizni je jako dobar. ni najmanje se ne klima i zasluzuje cistu 10ku.
danas sam navratio i do t-molbile i vidio da nema nikakvih znakova po sebi (mozda ima iza ali to nisam vidio jer je preljepljen s onim za zastitu od kradje)
a software, nije kao nokia ali mi se cini ok
jedino sto otisci prstiju ostaju ko blesavi, ali se jako lako brisu s bilo kakvom krpom, majicom ili slicnim i oda opet izgleda lijepo![]()
2.999,00 u Pevecu na akciji
Tko rano rani, zajebo je pjetla
to sve ima u cjeniku![]()
ima li netko kakvu recenziju o izborniku za napisati?
e nebi u pevecu ni iglu kupio, a kamoli mob.... ne da nemam nekaj protiv, nego znam ljdue kaj su par stvari kupili i riknulo....Izvorno postao RAUL
![]()
...manje je više...
Zato dobijes garanciju! Ja sam do jucer koristio E730 kupljen kod njih i nikad problema, jucer sam dobio D520 isto tam kupljen i za sad sve ok. Druga stvar je kad kupis stvari za kucu/vrt koje kostaju 5x manje nego drugdje, onda ti je jasno kakva je kvaliteta ali mobovi tamo nisu tolko puno jeftiniji da bi posumnjao da nisu ko ostali.
Ima ga u mercatoneu za 2999kn.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Bookmarks