Bilo bi bolje "promijenite komunikaciju na "lošije" - jer je komunikacija, posebno u manjim mjestima, skoro pa nikakva. Ali ja koristim "blagodati" sva tri operateraIzvorno postao azzaman77
.
Prešao sam na Tele2
Koristim Tele2 paralelno s nekim drugim operaterom
Ne mogu promijeniti jer sam vezan ugovorom
Ne mogu promijeniti jer sam vezan za broj
Promijeniću kad se uvede prenosivost broja
Trošak telefoniranja mi je sporedan, pa me nije briga
Tele2 je loš operater i važnije mi je kvaliteta
Neću mijenjat jer mi je srcu prirastao moj operater
Lijen sam kao mazga, ne da mi se promijenit
Nešto drugo
Bilo bi bolje "promijenite komunikaciju na "lošije" - jer je komunikacija, posebno u manjim mjestima, skoro pa nikakva. Ali ja koristim "blagodati" sva tri operateraIzvorno postao azzaman77
.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
U manjim mjestima? Ako misliš na vipov roaming ne vidim u čemu je problem.Izvorno postao afroman
Evo moram napisati da sam se uzasno razocarao s Tele2. NEMAM signala a zivim autom 10-ak do 15 minuta od Jelečića. U Mlinovima. Eventualno ako se i probije nesto onda traj okruglo 10 minuta. Da ne spominjem da mi stalno vrti tj. prebacuje signal sa VIpa na Tele i obratno, pa baterija ode baj baj....![]()
A nije ti palo napamet da manualno podesiš da ide isključivo preko vip mreže :bunny:Izvorno postao dorian_gray
Ja nisam prešao na Tele2 zbog par razloga:
1.) Nemaju GPRS/EDGE/UMTS
2.) Loša ponuda tarifa, nijedna mi uopće nije isplativa...SMS poruke ne koristim dulje vremena, a za pozive mi je relevantna samo jedna cijena, a to je ona sa pozivima prema van, a to mi je sa postojećim modelom puno bolje nego sa T2 bilo kojom tarifom, osim T85
3.) Što se tiče tarife 85, koja mi konačno i ima isplativu cijenu poziva prema svim mrežama, ali to je kao da plaćam pretplatu od 85 kuna teletu, jer vrag bio da ja te novce potrošim na pozive unutar mreže
The only thing što bi me mogao natjerati na promjenu mreže jest stara Tarifa 85, novi i to opako dobar mobitel (tipa 6280), s obzirom da potpisujem ugovor na 18 mjeseci i GPRS/EDGE/UMTS (bez HSDPA se još i mogu snaći).
Što se tiče snižavanja tarifa (npr. Mukte broj) i trikova tipa dam ti mobitel za 755 a ti dobiješ 640 kuna na računu, to me uopće ne zanima i zbog takvih sam stvari zamrzio VIPme prepaid...
Dakle moj je odgovor sada, koliko god mi se to činilo neracionalnim, da ostajem na Vipu i opako razmišljam da produžim ugovor, čisto zbog VFL 6280 u Vipovoj ponudi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
stara tarifa 85 je dobar pogodat a da nisam nju ubo nebi sigurno uzeo nijednu od ovih tarifa sto sada nude ove je sve bez veze!!!Izvorno postao ttperic
Je, palo mi je na pamet... Nema srece ni u tome:bunny:Izvorno postao jay
..ja sam za ovu opciju trosak mi je sporedan.Naucila sam se na vip i nis mi nefali..![]()
Bookmarks