ona im je najjaća "promijenite komunikaciju na jeftinije"..![]()
Prešao sam na Tele2
Koristim Tele2 paralelno s nekim drugim operaterom
Ne mogu promijeniti jer sam vezan ugovorom
Ne mogu promijeniti jer sam vezan za broj
Promijeniću kad se uvede prenosivost broja
Trošak telefoniranja mi je sporedan, pa me nije briga
Tele2 je loš operater i važnije mi je kvaliteta
Neću mijenjat jer mi je srcu prirastao moj operater
Lijen sam kao mazga, ne da mi se promijenit
Nešto drugo
Dakle, da vidimo razloge. Nakon godina i godina pjevanja o monopolu i duopolu kad smo dobili šansu neke stvari promijenit, samo 5% korisnika se odlučilo za promjenu operatera na jeftinijeg. Neki su vezani za broj, neki su opet lijeni k'o mazge, treći imaju svoje razloge.
ona im je najjaća "promijenite komunikaciju na jeftinije"..![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
a znas ono...frizera,ginekologa i operatera ne mijenjam:![]()
ah zene...mislim da je glavni razlog nepovjerenje ljudi u 095!!Izvorno postao jana
Zašt si glasao i pod prvo i pod drugo? Ako koristiš i druge operatere logično mi je da si samo glasovao pod drugo, ili?Izvorno postao Drug Mile
ili pak nisu imali dovoljno "agresivnu" i zanimljivu reklamnu kampanju,u usporedbi sa ostala dva operatera...mislim prilicno loseIzvorno postao jdabic1
![]()
Hm... Zašto ljudi ne prelaze na tele2? Najčešći odgovori:
Pa svi su mi na t-mobileu/vipu. (iako je cijena zanemarivo viša prema drugoj mreži na tarifi 39 svi nekako imaju dojam da je jako skupo zvati drugu mrežu, pitam se zašto?)
Ne da mi se mijenjat broj.
Ah, zakodiran mi je mobitel...
Kaj ću prelazit na tu mrežu koja ima par korisnika.
Baš mi je ok t-mobile.
Kad drugi prijeđu na tele2 onda ću i ja. (misli na ljude iz imenika)
Eto, to su neki od razloga koje sam ja čuo osobno.
Zato jer korsitim Tele2 kao primarni broj, znači prešao sam, a pošto koristim Simpu kao sekundarni istinita je i druga tvrdnja. Bilo bi prekomplicirano da sam još i primarne/sekundarne brojeve stavio u anketu.Izvorno postao ojpi
Sve ovo je točno i dokaz indifernetnosti korsinika, ja bi se *ebo a da mi ne uđeIzvorno postao ojpi
kao preslik mentaliteta. Čast iznimakma.
Ne vjerujem da je to razlog, a ni da je bila loša kampanja. Kaj su trebali? Platiti manekene ko vip i t-mobile? Očito da je to nekim ljudima važnije od cijene (tebi možda?). Onaj kome su smetale visoke cijene t-mobilea i vipa je odmah prešao na konkurenciju, a oni koji nisu namjeravali ne bi prešli ni da su im dali besplatno.Izvorno postao jana
Evo ja sam pri početku rada Tele2 bio optimističan i uzeo onu 0kn pretplatu, ali slabo sam je koristio jer nitko koga zovem nije bio na 095, a imam osnovni 091 i dodatni 098 tako da su oni pokrivali sve. E ono što mi je žao je što nisam prešao na onu tarifu 85, a nisam jer sam tada još uvijek bio 3 mjeseca vezan ugovorom za vip. U međuvremenu sam prebacio pretplatu na tarifu s mukte brojem (bilo mi glupo svaki mjesec plaćat 13,5kn nizašto) i kupio sam onaj jedan start paket sa 145kn i njih nekoristim sad uopće, vjerojatno tek u kolovozu idu u pogon. Dakle, osim što sam propustio tarifu 85 na tele2 nisam radi cijena u odnosu na one koje zovem a oni su svi mahom vip i njih 4 na t-mobileu. Kad zovem s vipa na vip to mi je 1,22kn ili 0,91kn (send, topup), a sa T na T 0,99kn odnosno 0,49kn (simpa ekipa), uglavnom manje od 1,39kn. Još mi je i vip friends bitan, tako da su tele2 pokvarili stvar kad su ograničili samo mukte broj na 095 i 500minuta.
PA HTJELI MI TO ILI NE..dobra reklama prodaje proizvodIzvorno postao ojpi
ja nisam presla,iz navime...mislim...![]()
Pa istina je to kaj veliš ali možda kod nekih prehrambenih proizvoda jer te reklama privuče pa probaš jednom ili više puta ako ti se svidi, ali da imam operatera zbog reklame, NIKAKO. Štoviše, vip i t-mobile reklame su mi idiotne kao i slogani kod vipa "budi glasan", "budi svoj" itd. Pa nisu stranka da glasam za njih na izborimaIzvorno postao jana
![]()
Presao pa bacio karticu jer mreza bas i nije bajna sto se tice u Zg , sto ce mi i 10000kn na racunu kad pola sata ne mogu dobiti nekog na mobitel .
Stari mi ima pretplatu , i misli je otkazati jer stalno baulja po gradu i nasao je 101 mjesto gdje ne radi . a najtuznije je cim odes iz Zagreba - sve radi bez greske,na moru na gradilistu u mjestu koje na karti je tesko naci , tele2 radi bez greske , a u stanu nece . smijesno .
Ja sam iz Os i tamo nikakvih problema nisam imao (vec par mjeseci tele2 ima i svoje bazne stanice)!Izvorno postao Router
Eto napokon da i mi iz "provincije" bolje prodjemo nego Zg :-)
ja sam zbog teleta zgubi 600 kn na od jednog posla jer mi porike nisu stizle cijeli dan.
i mob i kartica su završili u zidu.
malo ću pričekat pa možda ih opet uzmem
prezadovoljan sam cijenama na tele2 i ne mislim nista mijenjati.
ma svi operateri imaju problema evo ja danas sa vipom problema sto!! mail i sl sranja..VFL svaki cas pokupi po 59 lipa i ide mi na zivce...sa tele2 nikakvih problema nisam cak ni jedanput zvao sluzbu za korisnike (premda ne vidim kakvih problema bi i mogao imat kad iamju samo pozive i sms!!!)Izvorno postao zmija
Odmah na početku sam kupo broj Tele2 iz radoznalosti ali sam sada pomalo razočaran sporošću razvoja mreže i dodatnim uslugama. Od prije imam Simpu u Profil tarifi kao glavni broj i Vipme kao dodatni broj. Čak sam Vip svojevremeno stavio na mirovanje u korist Tele2 ali sam ga ponovno aktivirao.
Simpa mi služi za pozive unutar mreže i u fiksnu mrežu, a Vip unutar Vip mreže i za MMS tako da mi Tele2 sada pomalo gubi svrhu. Možda ga s vremenom i ugasim.
Vezan sam uz broj poslovno, tj. ne odlučujem ja o promijeni operatera. Uz sve to pričao sam sa ljudima koji su na 095 i nisam zadovoljan signalom u zg-u...
Mile, a nemaš onu: "Kud svi, tu i mali Mujo"- ja sam taj..... a i ja sam cijenama zadovoljan, to mi je najbitnije, mms, gprs, i ostale dodatne pogodnosti ne koristim, nit sam ikad koristio, ni na vipu ni na simpi, signala imam koliko mi treba da čujem sve i pošaljem sms di god se krečem, kvaliteta zvuka u razgovoru je dovoljno dobra(čujem, nisam gluh), ne idem van hrvatske, da mi treba roaming, a s tim je na početku bilo problema, i eto to su moji razlozi zašt sam prešao, uglavnom cijena, jer dosta trošim na razgovore. a to mi je ipak kod tele2 najpovoljnije. i zadovoljan sam, i ne vraćam se više....
Ja sam uzeo broj u BlaBla paketu krajem 10. mjeseca. Kao drugi broj je odličan. Većina frendova mi je na 091, pa sam tu na dobitku. Tko nije, koristim TELE2, nisam lud VIPu ostavljati 3x višu cijenu po minuti.
Nije mi primaran i katkad koristim GPRS i mail usluge pa mi je potreban prijenos podataka.
I, zadovoljan ovim svojim "dual-mode" načinom!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Uzeo sam Tele2 iz radoznalosti, pa prisilio familijuda isto uzmu Tele2 tako da mi je krug ljudi s kojima komuniciram na 0.39 lp/min. Za ostale pozive lako pretrpim 1.39 lp/min.
VIP koristim isključivo za instant messaging ( ICQ, MSN) jer je daleko jeftinije nego slat SMS.
A T-mobilejoš uvijek nisam odlučio da li ga ugasiti ili ne .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja nisam presao jer sam vezan za broj
a iz bog toga sto koristim t-mobile/simpa odkad znam za sebe
preso na teleta i super mi je!!! jos kad dodje mms, gprs i 3G...uf, bit cu sretan ko malo dijete...
Čekaj, to ti je razlog? Cijeli sam život jeo piletinu i ne pada mi na pamet prijeći na teletinu...Izvorno postao sonyck
![]()
Bookmarks