5 sati dnevnoIzvorno postao bizz
, a imam osjecaj da ti je decko tu na forumu, jer se ne srece svaki dan netko tko brblja s 0kn 5,6 sati dnevno...
dakle, kad budete slavili slijedecu tromjesecnicu, mozete si pokloniti jedan CT pregled kod privatnika![]()
ne znam kako mozes smatrati da su tele2 reklame ponizavanje ljudi. suprotno tvojim naznakama, ja sam upravo kod inteligentnijih ljudi naisao na pozitivne komentare, tako da se malo zapitaj koliko ti treba da postignes taj nivo
uostalom, niti ne sumnjam da uz te puste brojeve imas potrebu za tele2, ja imam jedan, i taj mi je dovoljan za sve potrebe... racunalo imam, te koristim ga za normalan pristup Internetu na 'velikom ekranu', tako da pristup internetu preko mobilnog telefona ne smatram nekom nuznom potrebom. doduse, mozda ce mi se dogoditi jednom u godinu dana da ce mi zatrebati, ali, eto, mislim da cu izdrzati, kao sto su ljudi nekoc zivjeli bez elektricne energije![]()

, a imam osjecaj da ti je decko tu na forumu, jer se ne srece svaki dan netko tko brblja s 0kn 5,6 sati dnevno...

.Posto je sada bla bla kartica sa minusom od cca 300 kuna uskoro ce letiti u smece
Da mi to nisu poslovni brojevi (t-mob i vip) bacio bi ih i 3 p.... .......e. Sad imam 250 kuna mjesečni račun na T2 mreži za 70ak smsa i 4,5 sati razgovora. 
Bookmarks