Vidi rezultate ankete: Zašto nisam prešao/la na Tele2

Glasači
129. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • Prešao sam na Tele2

37 28,68%
  • Koristim Tele2 paralelno s nekim drugim operaterom

41 31,78%
  • Ne mogu promijeniti jer sam vezan ugovorom

10 7,75%
  • Ne mogu promijeniti jer sam vezan za broj

17 13,18%
  • Promijeniću kad se uvede prenosivost broja

7 5,43%
  • Trošak telefoniranja mi je sporedan, pa me nije briga

8 6,20%
  • Tele2 je loš operater i važnije mi je kvaliteta

19 14,73%
  • Neću mijenjat jer mi je srcu prirastao moj operater

13 10,08%
  • Lijen sam kao mazga, ne da mi se promijenit

8 6,20%
  • Nešto drugo

8 6,20%
Anketa sa više mogućnosti odabira.
Stranica 5 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 171
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, moguce i to, pa ta usluga bas i ne obiluje kvalitetom, vrlo cesto stekaju te poruke, ali dobro, besplatne su.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..da valjda..imamo na viponline 15 sms besplatnih dnevno.To kad si u minusu s bonom dobro dode.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    ..da valjda..imamo na viponline 15 sms besplatnih dnevno.To kad si u minusu s bonom dobro dode.
    da, a jos bolje dodje kad ti je aktiviran iako si ugasio racun

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fly_nan
    u vipu sam otkako je došao u hrvatsku pa sam pomalo i sentimentalno vezana. a to što plačam možda koju kunu više... koliko ja koristim usluge ne osjećam preveliku razliku. da pređem na tele2 možda bi srezala troškove za nekih 20-30kn, ali tele2 mi još uvijek ne nudi sve što i vip.. prema tome... ostajem vjerna svome operateru
    sentimentalnost je samo izlika za lijenost i inertnost

cijela nam nacija onda puca od sentimentalnosti

Svježe registriran
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    6230, v500@V600
    Operater
    VIP, tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam još godinu dana rbije s Vipom. koje ne podnosim od pred godinu i pol kad su mi maznuli mob i izgubio 150kn i morao zet pretplatu je rneznaju tko sam ja, a to mi veli nakon kaj mi je sve izdiktirao i gledao u moju osobnu. U toba je postojao još samo cronet a HT nisam uzeo iz principa. Tele2 mi je drugi broj i primarno služi za razgovore na 098.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    LG Optimus Me P350
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    15.464
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Bodovi: 15.464, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    websms usluga dostupna je svim registriranim vip online korisnicima. registracijom dobivaš 15 besplatnih poruka dnevno, mail s opcijom preusmjeravanje mejla na mobitel, uvid u stanje računa kao i obnavljanje bona putem interneta.

= Citat = Izvorno postao pppprrrr
    sentimentalnost je samo izlika za lijenost i inertnost
    ovo je totalna glupost. sentimentalnost je samo jedan minoran razlog zašto ljudi ne prelaze. ali osnovno je to što tele 2 još nije ponudio kvalitetne usluge. tele 2 može biti zgodan kao drugi operater pored već postojećeg vipa ili t-coma ali ako koristiš samo njega onda si itekako zakinut.

= Citat = Izvorno postao JBT
    Da, moguce i to, pa ta usluga bas i ne obiluje kvalitetom, vrlo cesto stekaju te poruke, ali dobro, besplatne su.
    da, sa tele 2 možda ti poruka na mobitel nikad ni ne stigne
    :::: I don't have to be good, I'm cute ::::

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ali osnovno je to što tele 2 još nije ponudio kvalitetne usluge. tele 2 može biti zgodan kao drugi operater pored već postojećeg vipa ili t-coma ali ako koristiš samo njega onda si itekako zakinut.

Zakinut si ako koristiš GPRS i MMS... Ako ti služi za ono čemu 90% korisnika služi, za poruke i pozive, onda imaš sve kaj ti treba... Čak i jeftinije...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poruke an Tele2 uredno stizu, problema nema nista manje nego sto ih ima i na VIP-u i T Comu-u. Koristio sam sve mreze i nije se bas mali broj puta dogodilo da neka poruka zakasni, to je manje-vise normalno.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tocno je...poruke dolaze i odlaze sa tele2 bez problema...i to radi super...ali samo za hrvatsku....
    ako mislite dobiti poruke sa stranog operatera e to zaboravite...toga kod tele 2 nema...oni kao jos ''potpisuju ugovore'' sa stranim operaterima...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    156.983
    Nivo
    94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Bodovi: 156.983, Nivo: 94
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo
    tocno je...poruke dolaze i odlaze sa tele2 bez problema...i to radi super...ali samo za hrvatsku....
    ako mislite dobiti poruke sa stranog operatera e to zaboravite...toga kod tele 2 nema...oni kao jos ''potpisuju ugovore'' sa stranim operaterima...

pa nije tele2 mreža koja je nastala sad nedavno u HR, postoji već godinama i ima ugovore sa masom operatera

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    upravo je bitno sto su oni novi u HR. to sto oni postoje vec duze vremena vani nije uvijet da se vezu ugovori i za HR i da SMSovi idu bez problema prema i sa bilo kojeg operatera.
    dobar grah daleko se čuje

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naravno, no oni su cim su krenuli cak omogucili taj polovicni roaming sa svim zemljama, preko upisivanje one famozne jedinice. Sad su tek u fazi potpisivanja ugovora za "normalan" i cjelovit roaming, a takav trenutno radi sa Slovenijom, BiH, Makedonijom, Češkom, Estonijom, Latvijom, Litvom, Luksemburgom, Lihtenštajnom, Finskom, Turskom, Hong Kongom, Armenijom i Azerbejdžanom. Iz tjedna u tjedan se broj zemalja povecava, a to mozete provjeravati na

http://www.tele2.hr/postpaid/rates/roaming/

Za zemlje koje imaju zvjezdicu, nije potrebno upisivanje jedinice.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nemam pojma jesam li ja lud ili ti, ali ja uredno dobijam sms-ove iz srbije, bih, svicarske i francuske, za ostale zemlje jos nisam probao

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..da kaj se tice inozemstva i ja sam uredno dobivala poruke .

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    websms usluga dostupna je svim registriranim vip online korisnicima. registracijom dobivaš 15 besplatnih poruka dnevno, mail s opcijom preusmjeravanje mejla na mobitel, uvid u stanje računa kao i obnavljanje bona putem interneta.

ovo je totalna glupost. sentimentalnost je samo jedan minoran razlog zašto ljudi ne prelaze. ali osnovno je to što tele 2 još nije ponudio kvalitetne usluge. tele 2 može biti zgodan kao drugi operater pored već postojećeg vipa ili t-coma ali ako koristiš samo njega onda si itekako zakinut.

da,kad smo vec kod vip kvalitete, nerijetko se desi da tih 15 besplatnih sms poruka s weba nikad ne dodju na odrediste, niti ponekad mozes pristupiti web siteu. istovremeno prije par dana dogodilo se nekoliko rusenja kompletne vip mreze u istri. za vip, kao provider koji se reklamira najkvalitetnijim u regiji, meni je to porazno i za prijavu je drustvu za zastitu potrosaca...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VIP gradi image na toj nekakvoj kvaliteti, ali ranjivi su kao i sve ostale mreze, ti silni softwarei i tehnika nisu nepogresivi pa tako niti VIP mreza. Oni mozda malo pretjeruju s isticanjem kako se njima kvar ne moze dogodit, a to su totalne gluposti. Svugdje gdje je tehnika u pitanju kvar je itekako moguc. Ima li su i veliki kiks u reklamnoj kampanji kad su reklamirali svoju ogromnu pokrivenost i prikazivali otok za kojeg su ljudi na Internetu pisali kako uopce nema VIP signala.
    Ja sam putovao brodom od Trsta prema Grčkoj i signal T Mobilea je cijelo vrijeme bio jaci dok si VIP morao lovit na palubi.

Meni je usred Zagreba razgovor na VIP-u znao puknuti i sto sad, zar je to tragedija? Nikad mobilna veza nije kvalitetna kao fiksna jer jednostavno kabel je kabel. Na 11. katu nebodera gdje zivim preko niti jedne mreze ne mozes razgovarati 100% cisto jer se zbog velike visine stalno izmjenjuju bazne stanice sto uzrokuje kratorajne prekide, ne moze tu pomoci niti jedan "kvalitetni" VIP.

Njihovoj kampanji se mora pripisati uspjeh, a to je da su dosta svojih korisnika uspjeli zadrzati utuvivsi im u glavu da su najkvalitetnija mreza na svijetu. To su totalne gluposti, jer osim jos uvijek slabijeg signala, koji ide na bolje, ja na Tele2 nemam nista vise problema nego sam ih inace imao na toj VIP kvalitetnoj mrezi.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    pa nije tele2 mreža koja je nastala sad nedavno u HR, postoji već godinama i ima ugovore sa masom operatera
    da tocno je to...samo me cudi zasto onda romanig neradi sa svim tim operaterima???
    sad ce netko reci pametan da su oni posebna frima a ne tele2 iz švedske...a zasto onda kad idemo vani moramo ugasiti i utipkati broj 1 prije pina,da nas ostale zemlje kuze da smo pripadnici tele2 švedske ili da nam je centrala za sve pozive i poruke u luxemburgu...
    znaci trebalo bi to raditi sa ostalim zemljama ali to ocigledno neodgovara tele2...

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    VIP gradi image na toj nekakvoj kvaliteti, ali ranjivi su kao i sve ostale mreze, ti silni softwarei i tehnika nisu nepogresivi pa tako niti VIP mreza. Oni mozda malo pretjeruju s isticanjem kako se njima kvar ne moze dogodit, a to su totalne gluposti. Svugdje gdje je tehnika u pitanju kvar je itekako moguc. Ima li su i veliki kiks u reklamnoj kampanji kad su reklamirali svoju ogromnu pokrivenost i prikazivali otok za kojeg su ljudi na Internetu pisali kako uopce nema VIP signala.
    Ja sam putovao brodom od Trsta prema Grčkoj i signal T Mobilea je cijelo vrijeme bio jaci dok si VIP morao lovit na palubi.

Meni je usred Zagreba razgovor na VIP-u znao puknuti i sto sad, zar je to tragedija? Nikad mobilna veza nije kvalitetna kao fiksna jer jednostavno kabel je kabel. Na 11. katu nebodera gdje zivim preko niti jedne mreze ne mozes razgovarati 100% cisto jer se zbog velike visine stalno izmjenjuju bazne stanice sto uzrokuje kratorajne prekide, ne moze tu pomoci niti jedan "kvalitetni" VIP.

Njihovoj kampanji se mora pripisati uspjeh, a to je da su dosta svojih korisnika uspjeli zadrzati utuvivsi im u glavu da su najkvalitetnija mreza na svijetu. To su totalne gluposti, jer osim jos uvijek slabijeg signala, koji ide na bolje, ja na Tele2 nemam nista vise problema nego sam ih inace imao na toj VIP kvalitetnoj mrezi.
    mozda si krivo shvatio temu ovog foruma...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da tocno je to...samo me cudi zasto onda romanig neradi sa svim tim operaterima???
    sad ce netko reci pametan da su oni posebna frima a ne tele2 iz švedske...a zasto onda kad idemo vani moramo ugasiti i utipkati broj 1 prije pina,da nas ostale zemlje kuze da smo pripadnici tele2 švedske ili da nam je centrala za sve pozive i poruke u luxemburgu...
    znaci trebalo bi to raditi sa ostalim zemljama ali to ocigledno neodgovara tele2...
    pa, ocito je to privremeno tehnicko rjesenje dok se zasebno ne potpise ugovor sa svakom zemljom...
    uostalom, sto li ovo pricam, pojam bilateralni ugovor ti ocito nista nece znaciti

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Joj kako vam se ne daju neke stvari objasniti. Tele2 Švedska ne može prenijeti roaming ugovore na Tele2 Hrvatska, to je uredjeno zakonom. Isto kao što niti tv kanal HBO SAD ne može prenijeti filmove koje emitira u SAD-u na hrvatski HBO nego mora zasebno platiti prava tj. kupiti prava za Hrvatsku.

Moze se napraviti nekakav polovicni roaming kakvog je Tele2 nudio i jos uvijek nudi sa vecinom zemalja, a fora je upisivanje 1-ce ispred PIN-a. Ugovori se moraju zasebno potpisati sa svakim GSM operaterom s kojim se zeli imati roaming, ugovor mora biti ratificiran o obje strane. I zato Tele2 cim potpise bilateralni ugovor s 1 operaterom iz neke zemlje odmah stavi da ne treba 1 ispred PIN-a. Naravno prvo se ide na potpisivanje ugovora barem s jednim operaterom iz svake zemlje, a onda se baza operatera siri. Recimo u BiH je na pocetku roaming bio samo s Mobisom, a sad radi i s Eronetom.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma eto...po ovom forumu je eto sve logicno...ma tele2 je super...eto vidim da svi opravdavaju ovdje tele2 ili mu traze pusta opravdanja ......hmm...da mi je znati cemu ovaj forum...mozda je i postavljan u znak potpore tele2....

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nitko ih ne opravdava i ne kaze da su super nego ti lupas glupe argumente tj. uopce ih nemas i nista ti se ne da objasnit.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma eto...po ovom forumu je eto sve logicno...ma tele2 je super...eto vidim da svi opravdavaju ovdje tele2 ili mu traze pusta opravdanja ......hmm...da mi je znati cemu ovaj forum...mozda je i postavljan u znak potpore tele2....
    Dosadan si. baci Tele2 karticu i zdravo... nećeš propasti...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imas alternativu.prebaci se na t-mobile ili vip i bit ces zadovoljan

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa zar ovdje nitko ne razumije poantu ovog foruma...gore piše ''zašto nisam prešao/la na tele 2''....
    zar nebi trebalo raspravljati o svim pozitvnim (jeftini razgovori,dostupnost....) i negativnim stvarima(nema obecanog gprs za proljece,nemogucnost dobivanja poruka sa stranih operatera....)...
    ali ovdje sa svaku kritiku o tele2 se odmah svi uzjogune i pocmu mu traziti fantasticna opravdanja(te urote stanara da nemoze postaviti antene,te i drugi operatori su isto tako,te on je ovdje tej ''jucer'' dosao,te nije znao gdje se dolazi pa nezna srediti papire ,,,,,,,,i još puno toga)....

Stranica 5 od 7 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 PosljednjiPosljednji

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove