Probaj formatirat karticu preko card readara ako ga imaš.
Ako ti ta kartica nije original od nokie može bit da je ne prima kako treba.
Evo ovako.... Do sada sam imao 32MB mmc karticu koja je radila sasvim normalno ( ona orginal kaj se dobi) , nabavio sam si 128MB super talent mmc karticu i imam neke prebleme... znači prvo sam je formatirao ( prije se koristila na 3650 i tamo radi skroz normalno) i šaljem si par MP3 -ica i saveam ih na karticu.. nakon nekog vremena nemogu više slati na katricu ( niti premjestiti te fileove kaj mi je neko poslao i saveo sam na internu) Kada odabirem da se save na karticu piše # nemogu spremiti datoteku # kada je formatiram opet neko vrijeme mogu slati i onda se obet to isto desi... Kako da riješim taj problem?
Probaj formatirat karticu preko card readara ako ga imaš.
Ako ti ta kartica nije original od nokie može bit da je ne prima kako treba.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...ma te super talent kartice su shranje, i mene je zezala u S65 i u 6230 dok sad u 6600 radi normalno...to ti je do moba tako da s formatiranjem nećeš puno dobit...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ima neko nekakvo konkretno riješenje???
Traži bolju karticu. Imam Transcend RS-MMC 256Mb u tom telefonu već 2 ili 3 firwarea unatrag, i nemam nikakvih problema (osim činjenice da se na velikom broju slika telefon teli ko mrtva krava).
Problem se riješio sam od sebe sada je sve odlično...možda zato jer sam preimenovao karticu...i sada music player može playati i one stavri na kartici...SUPER![]()
![]()
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Bookmarks