pa ako ti stick koji pušta mp3 odgovara,samo naprijed.
pa ako ti stick koji pušta mp3 odgovara,samo naprijed.
gle, sunce, ako nisi do sada shvatio, moja situacija je takva da ja za sto manje para zelim mp3 player koji ne mora nuzno biti lijep, bitno da je kvalitetan i da ima internu bateriju i 512 mb.Izvorno postao sodom
a posto ga t com daje za kunu..
reko, super
da raspolazem s puno para, ne bih vas pitala za Toprid..
i birala bih ne samo po kvaliteti, vec i estetskim kriterijima..
no, nazalost, ne mogu i ofce i nofce...
a di cu bolje od iPoda, i to za kunu?))
nek je on stick sto puta, za djabe je))
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ništa nije đabe...ako se daš dič na takvu foru i obvezat nečime što neznam dali ti je potrebno ili nije (adsl) tvoja je stvar...ali pokušaj se malo suzdržat od ovakve lagane provokacije barem dok ti se priskače u pomoč sa najboljom namjerom.
ps.
ova dva pojma nebi išla zajedno,izraz bi bio "najbolje za uloženo".Izvorno postao La_LuNa
evo, sodom, mislim da cu ipak iskesirati pare za sonya.. necu se zezat s adslom.. nekako mi je to presumnjivo..
ali pazite ovo, zasto je razlika u cijeni tolika??
http://www.svijet-medija.hr/product_...3_reproduktori
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...41157037502180
(ili je u Svijetu medija ono Cijena Web zapravo cijena za kes??)
i jos nesto, sinoc me frend pola sata uvjeravao da ovaj sony podrzava mp3, tj da ne moram konvertat u atrac?!?
zato sto u specifikacijama pise:
• MP3 / ATRAC3 / ATRAC3pluskompatibilan
i sta sad.. jel se mora konvertat iskljucivo u atrac, ili se moze direkt mp3 prebacit s kompa, a da plejer prepozna mp3??
njet kuzim..
posto cu vec iskesirat trecinu place, zelim znat za sto ju kesiram...
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ma, kod tih sonyjevih uređaja moraš koristit taj njegov softver za prebacivanje glazbe, tako da ako želiš si skinuti glazbu sa nekog drugog kompa, koji vjerojatno nema taj softver, nećeš moći... E, sad da li se to može kako zaobići... A i baš ne vidim neku razliku u cijeni između te dvije trgovine...
SVIJET MEDIJA:
Cijena: 569,00 kn (sa PDV-om)
Cijena WEB: 540,55 kn
Ve-mil:
Gotovina: 540,00 kn
Kartice: 568,42 kn
kazem, jedino ako je u svijetu medija cijena web cijena za kesovinu...
onda oke...
Ne znam kak je sa ovim novim Sonijevim mp3 playerima...ali Sonic Stage 3.4 koji dolazi sa modelom E002 je puno brži od prijašnjih verzija tog programa i kažem ti da neće biti komplicirano, niti će ti trebati puno vremena za prebacivanje...
Imao sam gotovo sve verzije Sonic Stage-a i ova verzija 3.4 me je zbilja ugodno iznenadila brzinom...taj mp3 player mi ima buraz i prezadovoljan je, a i ja sam malo mrduckao po njemu i mogu se samo složiti s njim...
P.S. ovo u Svijetu Medija kaj dođe 540,55kn, to ti je za kešovinu 100%, puno puta sam tam kupovao...
Zadnji uredio .El Nino. : 25-05-2006 u 10:59
Bom Chicka WahWah
piše i na kutiji mp3 player ne samo u specifikacijamaIzvorno postao La_LuNa
![]()
odlucila sam, iduci tjedan kupujem ovo: http://ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=206...46952658800151
jest da je Sony bolji, ali ne zelim dati 200 kn vise za nesto sto mi, ruku na srce nit ne treba.. ionako cu player koristiti samo na putu do posla i za rekreaciju..
Ako ti nije bitna kvaliteta zvuka, kvaliteta općenito, onda uzmi ovaj...
Jedina prednost Sonyja je kaj na 512mb pute Atrac-ove konverzije možeš staviti nekih 250 pjesama i više, dok će ti ovdje stati nekih 120-130 pjesama...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks