upravo tako, oni su nastali u istoj tvornici negdje na istoku gdje ih proizvođač prodaje drugim manjim firmama koje stavljaju onda svoj logo gore.
upravo tako, oni su nastali u istoj tvornici negdje na istoku gdje ih proizvođač prodaje drugim manjim firmama koje stavljaju onda svoj logo gore.
lol
a da ja jednostavno uzmem MaxAdsl i za kunu dobijem i iPod Suffle s njim??![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa ako ti stick koji pušta mp3 odgovara,samo naprijed.
gle, sunce, ako nisi do sada shvatio, moja situacija je takva da ja za sto manje para zelim mp3 player koji ne mora nuzno biti lijep, bitno da je kvalitetan i da ima internu bateriju i 512 mb.Izvorno postao sodom
a posto ga t com daje za kunu..
reko, super
da raspolazem s puno para, ne bih vas pitala za Toprid..
i birala bih ne samo po kvaliteti, vec i estetskim kriterijima..
no, nazalost, ne mogu i ofce i nofce...
a di cu bolje od iPoda, i to za kunu?))
nek je on stick sto puta, za djabe je))
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ništa nije đabe...ako se daš dič na takvu foru i obvezat nečime što neznam dali ti je potrebno ili nije (adsl) tvoja je stvar...ali pokušaj se malo suzdržat od ovakve lagane provokacije barem dok ti se priskače u pomoč sa najboljom namjerom.
ps.
ova dva pojma nebi išla zajedno,izraz bi bio "najbolje za uloženo".Izvorno postao La_LuNa
evo, sodom, mislim da cu ipak iskesirati pare za sonya.. necu se zezat s adslom.. nekako mi je to presumnjivo..
ali pazite ovo, zasto je razlika u cijeni tolika??
http://www.svijet-medija.hr/product_...3_reproduktori
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...41157037502180
(ili je u Svijetu medija ono Cijena Web zapravo cijena za kes??)
i jos nesto, sinoc me frend pola sata uvjeravao da ovaj sony podrzava mp3, tj da ne moram konvertat u atrac?!?
zato sto u specifikacijama pise:
• MP3 / ATRAC3 / ATRAC3pluskompatibilan
i sta sad.. jel se mora konvertat iskljucivo u atrac, ili se moze direkt mp3 prebacit s kompa, a da plejer prepozna mp3??
njet kuzim..
posto cu vec iskesirat trecinu place, zelim znat za sto ju kesiram...
Ma, kod tih sonyjevih uređaja moraš koristit taj njegov softver za prebacivanje glazbe, tako da ako želiš si skinuti glazbu sa nekog drugog kompa, koji vjerojatno nema taj softver, nećeš moći... E, sad da li se to može kako zaobići... A i baš ne vidim neku razliku u cijeni između te dvije trgovine...
piše i na kutiji mp3 player ne samo u specifikacijamaIzvorno postao La_LuNa
![]()
Jest da je malo iznad 500 kuna, ali je zato provjereni Creative i sa 512 MB...
Bookmarks