Pogledaj OVDJE
Ovaj kaj si također navela ne čini mi se ništa posebno...ovaj Sonyjev mp3 player mi je buraz dobio za rođendan i zadovoljava sve tvoje kriterije, dakle ima 512mb, puni se preko USB-a. i ne košta više od 800kn...![]()
Pogledaj OVDJE
Ovaj kaj si također navela ne čini mi se ništa posebno...ovaj Sonyjev mp3 player mi je buraz dobio za rođendan i zadovoljava sve tvoje kriterije, dakle ima 512mb, puni se preko USB-a. i ne košta više od 800kn...![]()
Bom Chicka WahWah
fala Phyto na trudu![]()
al.. jel ima mozda ista takvo.. a da nije Sony?![]()
skuzih vec po prijasnjim topicima da ti preferiras Sonya.. al ja to ne bih bas, previse komplikacija..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nemam pojma jel postoji takav mp3 neke druge marke jer je ovo relativno novi proizvod...
Kaj se tiče komplikacija, Sonic Stage 3.4 koji koristi ovaj mp3 player puno je brži od prijašnjih Sonic Stage-a...ali prednost ovog playera je to kaj ima puno bolju kvalitetu zvuka od svih ovih playera kaj si navela, te mu baterija traje nekih 25 sati, što je čisto OK![]()
Bom Chicka WahWah
Ja imam Sony NW-E403 256 MB i super sam zadovoljan gore mi stane 170 pjesmi u ATRAC3plus kvaliteti , dobra kvaliteta zvuka , sve super
hm,nažalost htio sam ti predložiti ovaj player: http://www.diskont24.com/products/P0/33791/50 od 512mb memorije no nema ga više u ponudi,cjena je bila cca530kn i potpuno ispunjava tvoje zahtjeve a osobno mi je također bio privlačan,pa ako se odlučiš za 256mb i nešto nižu cijenu...
Uzmi Sony kaj ti je phyto preporucio i nemres fulat!
Za pare sigurno nemres dobit bolje. Malen, lagan i 512MB.
Sto se tice noname mp3 playera to izbjegavaj jer im je baterija u banani, a vjeruj mi, to ti s vremenom dopi*** punio ga ti preko kompa ili ne.
Bookmarks