Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    46
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zec31zg
    malo sam gledao taj cannon...ta topčuga je zvijer od fotica ali mi je dizajnom iza sony-a tako da ako se odlucim za cannona,bolje da se ne vracam doma jer ce me moja losija polovica stpati u pravi top skupa s njim i samo zapaliti fitilj
    Da navedeno mi je i vise nego poznato! Kad sam ja davnih dana kupio Sony DSC F717 i F90...bilo je gadjenja do u nedogled, ali ima i tome lijeka. Ti sebi fino ubodi kako kazes topcugu, a "losijij polovici" kupi jedan lijepi i pozeljni T5 ili T7. Svi zadovoljni, jedino sto bas kune nisu na broju, ali svi znaju da ovce i novce ne mozes imati zajdno!

= Citat = Izvorno postao zec31zg
    iskreno mi reci,sta mislis,jel se isplati cekati taj h5 ili da piknem t30?
    Ne mogu na ovo pausalno odgovoriti...kako i rekoh sve ovisi sto trazis od aparata!

Ja osobno da kupujem prvi i jedini digitalac za doma, definitivno ne bi kupio ultra compactm jer bih zelio imati aparat vecih i ozbiljnijih mogucnosti.

Da vec imam doma nesto ozbiljno, sto imam, odlucio bih se za jos jedan ovako mali i simpaticni, vrlo portabilni primjerak iz T serije!

Ali ti nisi ja...mozda ti trazis nesto drugo...mozda te zadovoljava i ono sto ti pruza T serija!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Da navedeno mi je i vise nego poznato! Kad sam ja davnih dana kupio Sony DSC F717 i F90...bilo je gadjenja do u nedogled, ali ima i tome lijeka. Ti sebi fino ubodi kako kazes topcugu, a "losijij polovici" kupi jedan lijepi i pozeljni T5 ili T7. Svi zadovoljni, jedino sto bas kune nisu na broju, ali svi znaju da ovce i novce ne mozes imati zajdno!

Ne mogu na ovo pausalno odgovoriti...kako i rekoh sve ovisi sto trazis od aparata!

Ja osobno da kupujem prvi i jedini digitalac za doma, definitivno ne bi kupio ultra compactm jer bih zelio imati aparat vecih i ozbiljnijih mogucnosti.

Da vec imam doma nesto ozbiljno, sto imam, odlucio bih se za jos jedan ovako mali i simpaticni, vrlo portabilni primjerak iz T serije!

Ali ti nisi ja...mozda ti trazis nesto drugo...mozda te zadovoljava i ono sto ti pruza T serija!

znaci,zahtjevan si ti kad bi ti i jedno i drugo u svom vlasnistu...nadam se da nisi takav s zenama,doduse,s vremena na vrijeme nije ni to lose..hehe

nista...cekam ovu mrcinu od sonya da dodje u ducane...

Slične teme

1. HCL - Hrvatska Cyber Liga
    By X-Plosiv in forum Igre
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 15-03-2006, 23:50
  2. Odgovora: 16
    Posljednji post: 05-10-2005, 20:36
  3. Cyber Cafe - Kako provaliti
    By Celikkk in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 08-08-2005, 23:26
  4. Sony Cyber Shot Dsc 72 Ili Dsc 32???