Ako ideš preko kabela biraš sam kamo ćeš ih staviti, šalješ li preko bluetootha mobitel bi ti trebao ponuditi opciju izbora između "Igre" i "Programi".
Ja imam takvo iskustvo sa Z800.
Ako ideš preko kabela biraš sam kamo ćeš ih staviti, šalješ li preko bluetootha mobitel bi ti trebao ponuditi opciju izbora između "Igre" i "Programi".
Ja imam takvo iskustvo sa Z800.
Ako šalješ preko Bluetootha, onda to staviš u folder "DRUGO", pa kad hoćeš "instalirati" taj program/igricu, ponudi te di hoćeš da ti se nalazi (Programi ili igrice)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ok. skužio sam jućer sam, ali ipak hvala.Izvorno postao Ićo
Imam još jedno pitanje.
Kako skinuti sa moba(ne obrisati) originalne java aplikacije koje su na k750,pretpostavljam da mi treba neki program.
Teško... Možda ako ima neki program, ali sumnjam...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobro, ako možda tko naiđe na program ili ako netko zna postupak, neka mi javi ako nije problem na PM.Izvorno postao Ićo
Hvala
AFAIK ne moze se nikako. SE je namjerno zastitio bilo kakav nacin kopiranja aplikacija i igara sa mobitela. Jedno ako mogu to u servisu ili ovi sto unlockaju mobitele tako da iscitaju cijelu memoriju telefona.
ne mogu se originalne, ali mogu se sve ostale (npr ako si kupio sa T-mobile ili VIP-a neku igru). To se moze
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks