Ako ideš preko kabela biraš sam kamo ćeš ih staviti, šalješ li preko bluetootha mobitel bi ti trebao ponuditi opciju izbora između "Igre" i "Programi".
Ja imam takvo iskustvo sa Z800.
U koju mapu se stavljaju programi, i dal mi treba koji poseban program za to, jer imam samo PC suite, koji sam dobio s mobitelom.
Ako ideš preko kabela biraš sam kamo ćeš ih staviti, šalješ li preko bluetootha mobitel bi ti trebao ponuditi opciju izbora između "Igre" i "Programi".
Ja imam takvo iskustvo sa Z800.
Ako šalješ preko Bluetootha, onda to staviš u folder "DRUGO", pa kad hoćeš "instalirati" taj program/igricu, ponudi te di hoćeš da ti se nalazi (Programi ili igrice)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ok. skužio sam jućer sam, ali ipak hvala.Izvorno postao Ićo
Imam još jedno pitanje.
Kako skinuti sa moba(ne obrisati) originalne java aplikacije koje su na k750,pretpostavljam da mi treba neki program.
Teško... Možda ako ima neki program, ali sumnjam...
Dobro, ako možda tko naiđe na program ili ako netko zna postupak, neka mi javi ako nije problem na PM.Izvorno postao Ićo
Hvala
AFAIK ne moze se nikako. SE je namjerno zastitio bilo kakav nacin kopiranja aplikacija i igara sa mobitela. Jedno ako mogu to u servisu ili ovi sto unlockaju mobitele tako da iscitaju cijelu memoriju telefona.
ne mogu se originalne, ali mogu se sve ostale (npr ako si kupio sa T-mobile ili VIP-a neku igru). To se moze
iPhone 5s 16 GB
osim toga, sve stvari kaj ti imaš predinstalirane na mobitelu se vrlo lako besplatno mogu skinuti s neta![]()
Hm.
Onda izgleda moj K700i malo drugacije funkcionira.
Naime osim predinstaliranih stavio sam si i 5-6 aplikacija i 10tak igara, no jednom kad to stavim na mob vise nema sanse da ga ikako skinem sa njega, cak ni u svrhu backupa. Cak i u popisu kraj svake aplikacije/igre osim ikonice JAVA stoji i mali kljucic (indikativno).
Hocete reci da toga nema na K750i?
Taj ključ "stoji" kod i na D(K)750 instaliranih java igrica/programa, ali ako imaš neki java program, koji nije instaliran (u folderu "Drugo" gdje se stavlja kad se prebacuje na mob), možeš normalno poslati BT-om ili kako već...
Mogu se i instalirane igre, cak i ako ih nemas u folderu "Others"Izvorno postao Ićo
![]()
iPhone 5s 16 GB
Dobro, to ako je app/igra u Others, to mi je logicno da se moze slati dalje. To moze i K700i.
Ali necu valjda imat dvije kopije svake aplikacije/igre samo zato da bi je mogao kasnije backupirat?!
Radije cu onda odmah ostavit jednu kopiju na kompu.
@imatic,
Pretpostavimo da si instalirao app/igru i obrisao je iz Others. Ako sam dobro shvatio, aplikacije ne mozes kopirati i/ili slati dalje, a igre mozes? Znaci, na K750i mozes aplikaciju backupirati i/ili slati nekome jednostavno tako da je kod instalacije proglasis igrom?
da, instalira se aplikacija ili igra. Nesto se napravi (ne znam tocno sto, imam turorial na komp. negdje) i ta igra ili aplikacija se moze napraviti backup. Ne moze se odmah poslati dalje jel se stvara .sest file, njega treba kad se spoji kabel preimenovati u .jar i onda se moze dalje slati (sest je nevidljiv na mobu)Izvorno postao ravilov
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks