pravac servis na flashanje
kad sam kuip mobac prije par mjeseci bio sam stvarno iznenadjen sta sve ovaj mob ima no od kupnje mi malo po malo neke stvari odlaze![]()
na vanjskom displeju kada me netko zove ne pise njegovo ime nego samo broj a ponekada se to desava i na unutarnjem, fora je u tome da malo pokazuje a malo ne....
onda sve tonove koje si podesim da mi zvone ,tj moje melodije, rade i nakon dan 2 mi se automatski prebaci na neku defaultnu jadnu melodiju, tako je i sa tonovima za poruke....
i za kraj....na pocetku mi je kamera radila kada sam ju upalio na vanjskom displeju, no sada uopce ne...
ovo su sve softwarski kvarovi, znaci nista hardwerski na mobu mi nije otislo..
e i da kazem na kraju da je to mozda sve zbog onog glupog mjenjanja registrija tj onaj hkey local, nista nisam napamet radio nego sve kaj sam mijenjao na tome sam procitao na ovoj stranici![]()
pravac servis na flashanje
a kae to flashanje![]()
ma nemoj njega slušati....kakav servis...
ako imaš nekih problema sa mobom,zbog nekih programa koje si stavio,onda mislim da bi bilo naj da napraviš hard reset...dok ga pališ drži istodobno i plavi gumb na tastaturi...
sve u svezi programa i dr. stvari češ naći tu...www.airfagev.com
![]()
e jel se kaj desi na mobu kad napravim taj hard reset tj jel se zbrisu neke aplikacije ili dokumenti tj slike i pjesme kaj imam na njemu??
da, ode sve nepovratnoIzvorno postao Shpaolin
a sim kontakti i to?
sim kontakti sa kartice ne,napravi backup i pospremi sve na komp ili na mem. card i miran si,a hard resetom,mob vračaš u prvobitno stanje
Bookmarks