ovako,ja ga nazovem ,neki put zazvoni 3-4 puta,nekad odmah kaže:korisnik je trenutno zauzet ili je isklučio mobilni telefon...,ali ja neznam koju tipku treba stisnuti za odgovoriti na poziv ,i neznam kako staviti na profil općenito,zna li tko možda?
ovako,ja ga nazovem ,neki put zazvoni 3-4 puta,nekad odmah kaže:korisnik je trenutno zauzet ili je isklučio mobilni telefon...,ali ja neznam koju tipku treba stisnuti za odgovoriti na poziv ,i neznam kako staviti na profil općenito,zna li tko možda?
Da tu nije otišlo još nešto osim flata?![]()
Pa znaš koja je tipka za odgovor na 7650.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Neznam koja je tipka za odgovor,jer mi je flat pukao u 8. mjesecu 2005.godine,onda sam ga imao samo 1 mjesec,i malo jače otvorio mob. i poletio gornjidio.
Izvorno postao mstaglicic
Zelena![]()
lol pa moda su mu se izlizale tipke(pogledaj sliku moba i pogledaj gdej se nalazi zelena slusalica)lol
Stisnuo sam zelenu tipku,a on ništa.jel možda lijeva gornja tipka(ili desna)?
Morala bi ti raditi zelena slušalica. Pokušaj spojiti ako imaš slušalice za mob, one moraju doći s onim dijelom kojeg pritisneš za javiti se.
Ili, ako si siguran da je mob uključen, pokušaj naslijepo otipkati svoj drugi broj i nazvati se upravo sa 7650.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks