Radi u pizzeriji
Al mislim da vozis pizze![]()
Spol: M
Godina: Punoljetan
Vozačka dozvola: Da
Evo, vi meni recite na koji način zaraditi preko ljeta najveću svotu novca na bilo kojem poslu, glavno da je legalno naravno... sto vise to bolje (u cilju imam jedan projekt pa zato) ... Bilo koji posao dolazi u obzir... osim čišćenja i sl...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Radi u pizzeriji
Al mislim da vozis pizze![]()
Nema problema...samo reci koja pizzeria, i auto... i već ga vozim...![]()
...radi kao snimatelj... ja ovdje, u mome kraju zaradim 250 kn po svatovima... u većim gradovima je cijena naravno veća, negdje oko 500kn...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
znaš li svirati?
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Svirat: neznam
Snimat: znam, ali nemam kameru...
e joj, svirka se dobro isplati
Znam ja po svome primjeru
Kad mi dođe kum, ja fino odem po gitaru
Kaće on meni aj me prati (a sašiven ko deva) i ja samo e dura on ubacuje eure u gitaru
![]()
...svirka je zakon, samo što moraš znati i pjesme i riječi, što je dosta zahtjevno (znam po sebi jer sam i sam to iskusio) dok kod snimatelja mislim na to da radiš kod nekoga, pa će ti plaća biti tolika... inače, ako snimaš sam, cijena ovisi o tome kako radiš, kojom kamerom snimaš ...Izvorno postao Symbian FAN
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da ne pravim dr temu treba mi HITNO pomoć!
zivim u hrvatskoj,htio bih otići van raditi pa me zanima preko koje agencije u hrvatskoj mogu ići! tražio sam po netu i nemogu nikako naći nijednu agenciju,pa ako netko zna neku preko koje se ide i po mogućnosti da je u hr da mogu nazvati,a ako znate neku koja je izvan hr i ta može ( valjda piše e-mail adresa)!
unaprjed hvala!
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
ali cemu agencija?!
osobno sam u procesu trazenja posla i emigracije, i to u jednom od prilicno kompliciranih programa za koji treba more papirologije, prijevoda, uvijeta.. pa guram sama. doduse, ovisi vjerojatno i o kojim se zemljama radi kao i o poznavanju jezika, no mislim da je u danasnje vrijeme bas sve dosputno preko neta. za moju zeljenu destinaciju bas sve od a do z je objasnjeno u detalje, za sve nedoumice postoje mail adrese i brojevi telefona. isprintala sam si vodic kroz prijavu za imigraciju i procitam ga dnevno bar dvaput da ustvrdim gradivo sto, gdje, kako i kada.
iako mi je par puta proslo kroz glavu hocu li ja to sve usojet sama i hocu li negdje zeznuti, prilicno sam skepticna oko placanja agencijama i odvjetnicima. ako i zenem nesto od papira ili nesto fali, nece mi prekinuti postupak prijave nego ce me obavjestiti sto trebam promijeniti/dodati. a za takve stvari mi ne treba posrednik u dopisivanju
no, ako si slab s jezikom ili nemas dovoljno vremena za samoinformiranje, od agencija za koje ja znam, a znam malo jer sam vec dugo usmjerena samo na kanadu, tu su kompas (za WH vize), concessum (oprezno, jer nekima su buduci poslodavci snosili sve troskove, a nekima je agencija naplatila 2000+ cad), actyl kao novija agencija (s bazom u kanadi) za koju ne moras nuzno placati da bi usao u njihov "job bank". i bhv, ako se ne varam.
ni jednu od njih (izuzev actyla) nisam pretjerano proucavala.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks