Razlika od d500 je ogromna! Ekran, kamera, bluetooth, memorija, klizni mehanizam... Ma nemogu se uopce usporedivat! Ak mozes nabavit d500 za 1000kn uzmi taj cas! Meni je e630 bio ok osim sto me taj rucni klizni mehanizam dosta zivcirao!
malo mi je zapeo za oko, a kako nemam iskustva sa samsungovim mobitelima (imao sam jedino jako davno A800), a isto i sa kliznim modelima (nisam nikad imao), molio bih vas za komentare, ovog modela, i razlike od D500. Koji jos preporucujete do nekih 1000 kn u oglasniku
Razlika od d500 je ogromna! Ekran, kamera, bluetooth, memorija, klizni mehanizam... Ma nemogu se uopce usporedivat! Ak mozes nabavit d500 za 1000kn uzmi taj cas! Meni je e630 bio ok osim sto me taj rucni klizni mehanizam dosta zivcirao!
...ma bježi od e630...ima ga frendica i uopće mi se ne sviđa ni mehanizam ni izgled, a o povezivosti da nepričam... d500 je prema njemu kao kralj prema dvorskoj ludi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
susjeda mi ima e 630 i nema nikakvih problema ali ako nades d500 za 1000 kn odmah ga uzmi
dalje od E630....![]()
los klizni mehanizam.puno slabiji od d500.ja bi ga izbjegavao.
Nije klizni mehanizam los nego je obican rucni (mislim da je to jedini klizni samsung s takvim mehanizmom), d500 i svi ostali imaju poluautomatski s oprugom a ovaj je kao na siemensu sl55 npr., mislim da je i sl65 isti slucaj. Mob ko mob nije uopce los, ja nisam imao nikakvih problema, ekran i kamera solidni, ok ponuda memorije, dobra baterija... U usporedbi s d500 gubi u svemu ali zato kosta skoro duplo manje pa se nemoze ni usporedivat s njim!
potpisujem!!!!!!!! mob uopce nije tako losIzvorno postao BM0021
razlika u cijeni prema d500 sigurno nije tolika(u oglasniku),vec se radi o nekih 300kn razlike i u svakom slucaju je d500 bolji izbor.Izvorno postao BM0021
manja jesi se odlucio ili ......
ma kad sam prvi put gledao, shvatio sam da je e630 slabiji po funkcijama, ali je stvar sto pun k**** ljudi ima d500, a nisam jos nikoga sreo s e630 pa sam htio biti jedistven u drustvu.....nego..ovaj e630 mi se ne svidja sad kad sam cuo da ima taj rucni mehanizam...ali ne znam...cuo sam sad dosta toga...jos cu razmislit o svemu dok prodajem svoj K700i
![]()
![]()
cvita
Bookmarks