Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 37 od 37
    Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Palm je proteklih par godina dozivio pad udjela u trzistu, ali po naj novijim podacima doslo je do porasta udjela palma u trzistu PDA. Gledano po operativnom sistemu palm drzi manje od cetvrt trzista, ali kao prozivodjac u odnosu na ostale ponaosob,(HP, Dell, itd.) ima veci udio, od bilo kojeg od njih. Inace zahvaljujuci smartphone uredjajima prodaja klasicnih PDA opada, u 2006 jedino je palm zabiljezio porast trzista, uspjeh Z22 i TX uredjaja.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Jos cemo vidjeti kako ce taj PDA ispasti, vec sam vidio 2-3 slicna koji su propali... No nisi spomenuo to da Palm nece do kraja godine izdavat klasicne PDA uredaje. Mislim da im oni daju pozamasan dio profita, vise od Trea.

PalmOne Treo650 najprodavaniji smartphone na svijetu. Ne tu, već preko Bare, a oni imaju najviše para, pa im nije puno dati 500 $ za tu igračku...
    A ako izdaju još 1-2 uređaja, pored Trea 700p, bit će opet na vrhu... Osim toga PalmOne ima i par uređaja s windowsima (o.k. za sada samo jedan; ali treo Hollywood bi trebao isto imati windowse i palm OS); pa će i predaja malo živnuti...
    Još uvijek vrijedi da je Palm najpopularnija platforma za dlanovnike....
    A zašto se toliko buniš protiv Palm OS-a? Meni je drago da je PPC tu, kao alternativa.

[Considering that the Treo 600 was already the best smart phone in the world, that no other contender comes even close to matching the overall capabilities, flexibility and usability of either the Treo 600 or 650 there really can be no other logical conclusion than that the Treo 650 is now the very best - perhaps even the only real - smart phone on the planet.]
    Zadnji uredio speedcats : 31-05-2006 u 05:04
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points
    Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.030, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hrki
    Dakle, problem je slijedeci:

Trebam nešto malo, s dobrom kamerom, organizerom, dobrom telefonijom, preglednikom dokumenata (word, excell, pdf), dosta memorije, USB, bluetooth.

Znaci hocu nesto malo sto mogu nositi u dzepu.

Prakticno mi je imati stylus, medjutim, izbor takvih telefona nije bas najbolji: uglavnom su skupi ili nezgrapni.

Najavljen je samsung sgh-i750, sliding s touchscreenom, ali ga jos nema a i bojim se cijene ( a i kvalitete).

Ako uzmem nesto bez stylusa, hocu li se napatiti unosenjem podataka?

Recimo da bih dao do 3500 kn.

Hvala na svim sugestijama.

praktici si opisao Qtek 8310 - ima wifi, bt, IC, WM 5.0 za office aplikacije, nema touchscreen ali USB kabel i spaja se na svaki komp, i utor za mini SD (1GB=50Eur), kamera 1.3, edge/gprs i potpuno sinkro sa Outlookom i push e-mail

a za touchscreen vidi S200

www.qtek.com.hr

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je već kupio Hagenuk S200 i da je zadovoljan. Može kratka recenzija?
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
    praktici si opisao Qtek 8310 - ima wifi, bt, IC, WM 5.0 za office aplikacije, nema touchscreen ali USB kabel i spaja se na svaki komp, i utor za mini SD (1GB=50Eur), kamera 1.3, edge/gprs i potpuno sinkro sa Outlookom i push e-mail

a za touchscreen vidi S200

www.qtek.com.hr
    Ocito je da mu treba dobar nacin unosa podataka, a Qtek 8310 to sigurno nije. Ne moze se mjeriti sa QWERTY tipkovnicom ili touchscreenom.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats
    Još uvijek vrijedi da je Palm najpopularnija platforma za dlanovnike....
    A zašto se toliko buniš protiv Palm OS-a? Meni je drago da je PPC tu, kao alternativa.
    Ne bunim se toliko, nego ga bas ne volim. Palm OS je premalo evolirao od prvih verzija i meni nikako ne sjeda kao OS za PDA. Eventualno za neki smart ili tako nesto, jer opet; nema multitasking. Symbian (S60, S80 i UIQ, za ostale ne znam), WM SP (2002, 2003, 5.0) i PPC (HPC, 2000, 2002, 2003, 5.0) imaju multitasking out of the box, WM nesto losiji, ali ga ipak imaju. Meni bas nije razumljivo kako mogu tako dobar SP kao sto je Treo 650 napuniti sa tako manjkavim (po mom misljenju) OS-om.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Ocito je da mu treba dobar nacin unosa podataka, a Qtek 8310 to sigurno nije. Ne moze se mjeriti sa QWERTY tipkovnicom ili touchscreenom.
    u tom slucaju imam savrsen prijedlog: Nokia E61.. odlicna je, testirao sam ju i jako jako podsjeca na BlackBerry 7nesto90 samo bez svih njegovih neodstataka uz sve prednosti symbiana.. odlican telefon i za samo, za nokiu skromnih, 4200 kn!!

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
    u tom slucaju imam savrsen prijedlog: Nokia E61.. odlicna je, testirao sam ju i jako jako podsjeca na BlackBerry 7nesto90 samo bez svih njegovih neodstataka uz sve prednosti symbiana.. odlican telefon i za samo, za nokiu skromnih, 4200 kn!!
    Sa ovim se slažem! Doduše, nisam baš preobjektivan kad sam i sam naručio ovaj mobitel (koji je, doduše, trebao danas stići, al će ipak doći krajem tjedna).
    Testis unnus, testis nullus!

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

...

da budem iskren nisam gledao sve ponudjene odgovore ali moj je odgovor:
    ovisi koji OS hoces na phoneu.
    ako hoces linux recimo, imas motorolu a780 (kod nas nema na bijelo za kupiti, zapravo ne znam da li ima i na crno).
    ako hoces windowze recimo, imas preklopni smartphone sa stylusom iz tvrtke kyocera, slican je motoroli mpx2x0. ako zelis bas pocket pc, uzmi si mda compact ili recimo qtek s200. qtek s200 prelazi tvoju gornju granica novaca (kosta cca 4300-4500kn) ali mislim da bio bog i batina i da bi se jako zadovoljio s njime. pozdrav

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nekih impresija o HAGENUK S200 (XPLORE M68):

opis je na:
    http://www.xplore.com.hk/m68_en.jsp
    dobar osvrt:
    http://www.spug.net/forums/showthread.php?t=77593

Uredjaj me se zaista dojmio time sto pruza toliko toga, a u malim dimenzijama, i prilicno elegantnom dizajnu (moj je crn).

Kupio sam ga u Mediamarktu u Grazu, i (s odbijenim Mwst) stoji 235 EUR, sto je zaista jeftino obzirom koliko toga nudi, a u malom i prakticnom obliku. Jednostavno ne znam da li takav, za takvu cijenu, ima uopce konkurenciju?

No, da previse ne idealiziram, ipak me muci par stvari:

1. baterija - izgleda da joj je 24 sata gornji limit (!!??!!) , ili su je sredili u ducanu, jer sam kupio izlozbeni primjerak (zadnji) koji je tamo bio stalno upaljen

2. MMS - na svim prijasnjim mobacima to sam slao bez problema - ovaj me trazi nekakve servere, pa se ne moze spojiti...?

3. sucelje - sve je pregledno, jedino neznam kak maknuti neke ikone s desktopa, pogotovo one igrice koje mi se stalno upale u dzepu

4. touchscreen i stylus -tu sve stima, samo se treba nauciti na vecu minucioznost i preciznost, posto sam prije imao MDA

Sve u svemu, dobio sam sto sam zelio:
    -male dimenzije
    -kamera
    -organizer
    -jednostavno rukovanje
    -pouzdana telefonija
    -solidan dizajn

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nekih impresija o HAGENUK S200 (XPLORE M68):

opis je na:
    http://www.xplore.com.hk/m68_en.jsp
    dobar osvrt:
    http://www.spug.net/forums/showthread.php?t=77593

Uredjaj me se zaista dojmio time sto pruza toliko toga, a u malim dimenzijama, i prilicno elegantnom dizajnu (moj je crn).

Kupio sam ga u Mediamarktu u Grazu, i (s odbijenim Mwst) stoji 235 EUR, sto je zaista jeftino obzirom koliko toga nudi, a u malom i prakticnom obliku. Jednostavno ne znam da li takav, za takvu cijenu, ima uopce konkurenciju?

No, da previse ne idealiziram, ipak me muci par stvari:

1. baterija - izgleda da joj je 24 sata gornji limit (!!??!!) , ili su je sredili u ducanu, jer sam kupio izlozbeni primjerak (zadnji) koji je tamo bio stalno upaljen

2. MMS - na svim prijasnjim mobacima to sam slao bez problema - ovaj me trazi nekakve servere, pa se ne moze spojiti...?

3. sucelje - sve je pregledno, jedino neznam kak maknuti neke ikone s desktopa, pogotovo one igrice koje mi se stalno upale u dzepu

4. touchscreen i stylus -tu sve stima, samo se treba nauciti na vecu minucioznost i preciznost, posto sam prije imao MDA

Sve u svemu, dobio sam sto sam zelio:
    -male dimenzije
    -kamera
    -organizer
    -jednostavno rukovanje
    -pouzdana telefonija
    -solidan dizajn
    Pozdrav!
    Što se baterije tiče, pokušaj isključiti sve što ti je suvišno (bluetooth itd...), a bateriju možeš i zamijeniti....
    MMS na Palm Treu 650 nije potrebno podešavati, sam je povukao postavke s mreže (bar mislim da je tako), pa nisam morao ništa unositi... Što te konkretno traži?
    Sučelje možeš promijeniti. Preporučam ti ZLauncher. Ovo defoultno nečeš moći previše mijenjati, iako sam vidio neki program kojim se mogu maknuti neželjene ikone.
    S obzirom na rezoluciju ekrana i veličinu aparata ne može se očekivati više što se tiće tuchscreena i rada na njemu....
    nadam se da ćeš skužiti koje su prednosti palma kad vidiš koliko ima programa i sl....

Nagrade:
    Calendar Award

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    VIP
    Bodovi
    26.030
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

novu bateriju mozes kupiti u etranetu, mozda ih cak uspijes i nagovoriti da ti daju i da testiras da vidis je li u tome problem.. www.etranet.hr www.qtek.com.hr
    nadma se da je baterija, jer ako maticna negdje pusta struju to je banana..ali i to im mozes na servis probati dati

nego, sa wifiranjem i BT-om i ne moze raditi preko 15 sati..

sretno !

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Pun hard, ali čega- ne znam
    By darkovsky in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 16-04-2006, 12:21
  2. virus koji ne znam kako obrisati!
    By zerobravo in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 56
    Posljednji post: 11-04-2006, 09:05
  3. w800 ne znam nisto o njemu...
    By smea in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 18-03-2006, 16:25
  4. Kako okrenuti diodu?(ne LED,nju znam)
    By sms freak in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-02-2006, 21:10
  5. Odgovora: 3
    Posljednji post: 05-05-2003, 15:34

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove