Koristi uslugu "SEARCH" i sve ćeš otkiriti i riješiti svoj problem...
Evo... Imam Samsung... I sada ne znam kako slati java igre... Kada ih pošaljem istim stilom kao kod mog starog SE K700i-ice on ga stavi u ostalo i ne prepoznaje ga... Come on help me out! Naravno imam i Bluetooth (KOJI SAM PLATIO 200 KN) I USB koji sam dobio uz telefon samo ne kužim koristiti PC STUDIO...
Koristi uslugu "SEARCH" i sve ćeš otkiriti i riješiti svoj problem...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
HUH? O kakav serch
Ej... Ja bih htio poslati igru na mobitel (jar file) on ga stavi u Ostalo! I neće da ga instalira... Imam BlueSoleil interface... I ON NEĆE!
Evo uspio sam osposobiti PC STUDIO 3 preko USBa... Sada kada želim poslati Igru kaže 'Operation is not supported'... Jel ima način da postane supported...
dakle, d600 ti neće raditi ko k700 jer nisu napravili software "user-friendly"
igru koju prebacis mukotrpnim putem bit ce ti u applications-java world
imaš tu negdje topic gdje SE OVO DUGO RASPRAVLJALO te se puno puta opisivao put instaliranja java igre, zato ti nitko ne želi postat jer nisi ni pogledao
ja sam se smilovao jer znam da sam na tvom mjestu nebi ni ja pogledao
Ovo moras obavezno napraviti prije svega!!!!
Put kojim ces ici je: Menu -Applications - Java World - Options - Network settings:
APN : internet
username : <leave blank>
password : <leave blank>
proxy OFF
save settings
Kad to napravis prati redosljed koji ide i nemozes pogrijesiti (nadam se)
I. Spoji kabal (USB) u racunalo. (samo kabal ne i mob)!!
II. Instaliraj SoftickPPP. (pri instalaciji on ce ti javit gresku ignoriraj je - cancel) - - - I nemoj ga jos startati!!!!
III. Prikljuci mobitel i startaj od mobitela program - (Samsung's PIM & File Manager)
IV. Ako ti program od mob. nadje mobitel onda je sve u redu! Izadji iz programa.(preskoci a) i b) )
IV. a) Ako nije nasao mob. onda odpoji mob. i reset kantu. ijako nemoras ja to napravim. Onda 100% radi.
b) Kad se stroj digne iskljuci SoftickPPP posto se sam pali i ponovi radnju III. i IV (SoftickPPP ti je u sistem trayau)
V. Pokreni SoftickPPP i udji u njega (desni klik misem u system trayu) Settings
VI. "Bluetooth/Serial" tu moras naci svoj mob.
on ti se ovako predstavlja COMx "\Device\ss_mdm0" (COMx je port na koji se mob. prijavio, x moze biti bilo koji port) kod mene je COM3 \Device\ss_mdm0
Kad ga nadjes onda oznaci taj port!
VII. Ponovo ides Softick PPP desni klik misem i Active (prvo na vrhu).
Ako ti Softick PPP nije naso nista nijedan uredjaj onda pogasi sve i ponovi svu radnju od III.
Nemoras stroj gasiti!! Odpoji mob. ugasi mob i exit program Softick PPP!!
VIII. Pokreni Uploader.exe i izaberi igru koju ces ubaciti.
IX. Ukucaj u mob. #*536963#
X. Ulazis u Java serial meni sa #*5737425#
XI. Ides na prvu opciju PPP UP pa pod meni USB
XII. Serial download.
XIII. Zbog problema s Wapom vrati postavke #*536961#
I sada bi ti trebalo raditi!
Ako ubacujes vise igara onda ponavljas samo X. i XII. radnju bez XI.
Ako ti poslje XII. radnje kad radis prvi put nista ne desava provjeri dal ti je Softick PPP nasao uopce mob. isprobavaj dokle god ti Softick PPP ne nadje mob. znaci ponavljaj radnje od III. Redosljed je bitan bar kod mene.
E valjkda ti je sada sdve jasno i nadam se da si uspio!!!
Pozdrav.
Pogledaj malo forum... i potraži opciju pretraživanje... ova tema treba biti CLOSEDIzvorno postao DomnetSony
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Hvala na pokušaju ali mislim da te nitko nije skužio... Ako vam treba evo...
Tu imate direkt linkove za skinuti ... http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm
A evo kada ste skinuli oba šta trebate raditi... Ako niste shvatili na engleskom evo na HR... Ja sam napisao
--------------------------------------------------------------------------
(For Samsung XXXX)
PRIPREMA
Zbog Samsungove odlučnosti da ne napravi "user-friendly" sučelje mora se imati dva programa Softick PPP (inače program dizajniran za spajanje Palma sa računalom/laptopom) te program Uploader (Preko njega se prebacuje JAVA midleti na Samsung)
Nakon što se te pribavili te programe idemo dalje:
I. PRVI I NAJBITNIJI...
Na mobitelu pođite do Meni> Aplikacije> Java svijet> Options
Sada u options prozoru do mrežnih postavki (Network Settings) i izmjenite podatke da odgovaraju ovim ispod:
APN: Internet
Username: <leave blank>
Password: <leave blank>
Proxy: OFF
Sada spremite postavke i pripreme su gotove...
INSTALACIJA SOFTICKA PPP
Ovo je prilično jednostavno... Pošto je dizajniran za Palm za vrijeme instalacije će se pojaviti error (pritisnite OK), ne brinite instalacija će se nastaviti. Kada instalacija završi pojaviti će vam se dvije opcije... Odaberite ovu:
'Use USB Port in Exclusive mode'
P.S. Nemojte pokretati Softick PPP odmah
INSTALIRANJE IGARA PREKO USB KABELA
I. Spojite računalo na mobitel preko USB kabela
II. Pokrenite bilo koji od o vaših programa koje ste dobili uz vaš mobitel (Samsung's PIM & File Manager, PC STUDIO) i (ako koristite PC Studio) u desnom donjem kutu pisati će 'Samsung XXXX Connected' (AKO JE SVE OK!), sada ugasite program.
III. Na mobitelu upišite ovo #*536963# i pritisnite tipku za pozivanje
IV. Duplo kliknite na 'Launch Softick PPP' ALI NEMOJTE GA AKTIVIRATI
V. Kada je prikazana ikonica pored sata u donjem desnom kutu, desni klik na nju i Settings> Bluetooth/Serial i nađite svoj uređaj (npr. \Device\ss_mdm0 ), kliknite u kockicu pa OK
VI. Desni klik na ikonicu pa pritisnite na ikonicu pa 'Activate PPP' (pojaviti će se erorr samo pritisnite 'Cancel')
POSLJEDNJI I NAJLAKŠI KORAK
I. Opet uzmite mob u ruke i upišite ovaj kod #*5737425#, sada odaberite PPP UP> USB
II. Sada pokrenite taj famozni Uploader.exei kliknite 'ADD' te nađite igrin JAD ( ako ga imate, ako ga nemate samo dole upisite početno slovo i nađite .jar [MORATE BITI U FOLDERU GDJE JE JAR] i samo kliknite Open, on će vam izbaciti errorr ali tu će biti .jar file samo se ne vidi...
III. Sada na mobu odaberite opciju ispod prve, tj. Serial Download
IV. Sada za kraj izađite skroz van i upišite ovo (da ne bude smetnji s WAPOM) #*536961#
V. VOJOLA... Eto ga jel bilo teško?
Idite u java svijet i igrajte...
KOJI JE TEBI?
jel ti imas neki problem ili nas vuces za nos?
Samo kažem hvala na pokušaju, ali ja vas pod milim bogom nisam razumijo... Ja nikog ne vučem za nos... Ako se netko uvrijedio, ispričavam se.
samsung pc studio mi ne prepoznaje mob....
EDIT: evo uspio sam ali kada upisem onaj #*536963#, javi mi ovo SEERIAL JAVA other disable
E da i jel zna netko di da skinem onaj UPLOADER
Zadnji uredio robby_"5 : 21-05-2006 u 12:42
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
nema veze DomnetSony, glavno da si ti skužio, mi znamo![]()
@robby_"5
mislim da tu
http://users.skynet.be/yozy/tutorials/index.htm
Bookmarks