Ček, polako... Znači, eksterna pržilica, ali osim USB kabela ima i zasebno napajanje. Pa si ti to zasebno napajanje uključio u struju (jedan kraj) a drugi kraj u PS2 utor za miša/tastaturu? Jesam dobro shvatio?
veliki problem. ugradjivao sam frendu przilicu u komp i sve slozio , i sada ja ukljucim komp ono normalno raspozna novi hardver i radi sve cool. njemu je ta przilica bila u externoj kutiji, koja ima napajanje preko onakvog konektora kakav ide za misa i tipkovnicu . i ja kreten, umjesto misa to ukopcao u maticnu, greskom. odonda komp se upali, przilice(2) rade, ali se komp ne mice od biosa koji se vidi kad ga palis, ona slika gdje pise da treba F2 za bios i F11 za boot. nece napisat nist osim toga i onog logotipa proizvodjaca . ukopcao sam tipkovnicu , zapravo dvije i ne reagiraju , htio sam u bios i nece. Molio bih pomoc, jako mi je hitno jer nije moj komp!!! please pomoc!!!!
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Ček, polako... Znači, eksterna pržilica, ali osim USB kabela ima i zasebno napajanje. Pa si ti to zasebno napajanje uključio u struju (jedan kraj) a drugi kraj u PS2 utor za miša/tastaturu? Jesam dobro shvatio?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da dobro si skuzio. ta eksterna je imala posebno napajanje iz strujne mreze, koje je imalo transformator iz kojeg je isao kabel s konektorom kakav ima i mis znaci PS2. i to sam ustekao umujesto misa, zabunom. fakat mi treba pomoc, jer nije moj komp, i sutra , ako danas nis ne popravim , nosim ga u servis.Izvorno postao BlueDevil
Mislim da si mu skurio ploču. Odnosno, barem neki dio pošto se ipak starta. Tipkovnica ti ne radi jer je port skuren.
A dal' se to može popravit ili ne, i koliko se to (ne)isplati, to će ti na servisu reći.
a ******, i pretpostavljao sam to. kuzis, meni se odvukao kabel od misa iza stola, i ovaj mi je bio pri ruci a isti su i ja ustekao. znas kak sam ljut na sebe sad bi pojeo tu externu.
a ovo je socket a ploca, najobicnija , via chipset, to najvise dodje 400 kn.
Hvala ti puno BD! nisi me razveselio ali bar znam kaj da delam
Eh... vjerujem da ti nije svejedno...
Sreća u nesreći da nije preskupa nova![]()
Kupi USB tipkvnicu, definitivno ce da radi...
inace, sprzio si mu PS2 portove...
kako sve matične imaju zaštitu od prenapona i povratne snage, vjerojatno ili neki mali osigurač ili vodovi, ali 100% samo PS2 portovi...
dakle ili PS2 to usb, ili taka ploca za 200 kn na burzi ( ako oces garanciju, sve serijske naljepnice sa jedne poljepi na njegovu originalnu ) i problem rjesen...
dal ces mu kupiti ploču, PS2 USB hub, USB tipkovnicu, to je na tebi...
Ajme... Šta uradi... Daj probaj napravit clear CMOS, možda upali...
PROBAO !!!!
a hebiga... sta sad mogu, jedino plakat al to nece irjesit problem. imao sam dva ista kabla i od misa mi se odvukao iza stola i ovaj bio pri ruci, nisam ni razmisljao i ustekao. i ode vragu. sad poslije deset idem u servis. dobro bar cu si kupit one okrugle ide kablove.
samo da vam kazem, skurio sam proc i maticnu. kupio novo i otiso 1000 kn iz dzepa. Za popizdiT.
BTW hvala puno na pomoci.
a joj... koji peh užas...Izvorno postao danijel_13
![]()
Seriously?
Eto, sta se moze...![]()
Bookmarks