ma daj pa upravo je ta tipkašega na symbianu, kad ju vidiš odmah znaš koliko je sati i ako ne znaš koji je mob (model, proizvođač) odma ti je jasno da je symbian..
ma daj pa upravo je ta tipkašega na symbianu, kad ju vidiš odmah znaš koliko je sati i ako ne znaš koji je mob (model, proizvođač) odma ti je jasno da je symbian..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
iako nekada zna smetat, daš curi da pošalje poruku, ona uđe u imenik i kad skuži da je krivo ušla, proba izaći sa C pa ti obriše neki broj iz imenika..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
LOL a ja mislio da se to samo na mojem mobu može dogodit , odnosno samo meniIzvorno postao azzaman77
![]()
Ajme što je loše kad dam nekom na busu da gleda kaj imam na mobu!!!!!! Zadnji put su mi tolko aplikacija otvorili da bi i pentium IV srušili![]()
@RS_Burnout To si dobro rekao. baš zato nikom više ne dajem mob u ruke. Uđu u UltraMp3 i kad žele izaći stisnu crvenu, zatim u galeriju (i još se čude kako glazba svira), onda pokrenu neku igru i mob se zbloksa. I kao da to nije dosta onda mi još kažu:"... a je ti mob usporen ..."! zato sad starce i frendove "podučavam" da u svakom programu na Symbianu postoji fucking EXIT.
Meni se događa da mi otvore po 10 programa i onda mi se smiju što mi se zablokirao (kakav je to mobitel...).
A što se tiće zamjene, to neće ići...
Bookmarks