Ako sam te dobro razumio, tebi smeta što u meni na mobu ne možeš ući pritiskom na 5-smjernu tipku nego baš na onu označenu.
Meni pada sto stvari na pamet (znaju kolege), ali ovoga se još nisam dosjetio.
jel postoji koja aplikacija koja omogucuje da se ulazi u meni tipkom u D-padu? ne kuzim zakej su to tak napravili, to uocpe nije logicno!
Ako sam te dobro razumio, tebi smeta što u meni na mobu ne možeš ući pritiskom na 5-smjernu tipku nego baš na onu označenu.
Meni pada sto stvari na pamet (znaju kolege), ali ovoga se još nisam dosjetio.
nikad vidio.....
a valjd je to jos nekom palo na pamet, pa isprogramiro nesto...![]()
ma daj pa upravo je ta tipkašega na symbianu, kad ju vidiš odmah znaš koliko je sati i ako ne znaš koji je mob (model, proizvođač) odma ti je jasno da je symbian..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
iako nekada zna smetat, daš curi da pošalje poruku, ona uđe u imenik i kad skuži da je krivo ušla, proba izaći sa C pa ti obriše neki broj iz imenika..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
LOL a ja mislio da se to samo na mojem mobu može dogodit , odnosno samo meniIzvorno postao azzaman77
![]()
Ajme što je loše kad dam nekom na busu da gleda kaj imam na mobu!!!!!! Zadnji put su mi tolko aplikacija otvorili da bi i pentium IV srušili![]()
@RS_Burnout To si dobro rekao. baš zato nikom više ne dajem mob u ruke. Uđu u UltraMp3 i kad žele izaći stisnu crvenu, zatim u galeriju (i još se čude kako glazba svira), onda pokrenu neku igru i mob se zbloksa. I kao da to nije dosta onda mi još kažu:"... a je ti mob usporen ..."! zato sad starce i frendove "podučavam" da u svakom programu na Symbianu postoji fucking EXIT.
Meni se događa da mi otvore po 10 programa i onda mi se smiju što mi se zablokirao (kakav je to mobitel...).
A što se tiće zamjene, to neće ići...
Bookmarks