Znaci on ne svira kada te netko zove?
A kad pustas ovako neke pjesme, svira?![]()
Dešava mi se da mi u velikoj većini slučajeva, kad me neko nazove, zvučnik ne radi. Pojačao u gain table-u zvuk do maximuma, ali mi to nije pomoglo (ako sad kad mi zvučnik radi radi glasno. Potom surfajući sam našao da je mogući problem žičica od zvučnika koja zna puknut, no nije ni to jer mi zvučnik radi (isprobavao sam ga pomoću voice recorda - slušanje snimljenog se uvijek čuje)
dakle, jedino što je problem je što se zvučnik pali kak mu se sprdne. Jel ko imao sličnih problema?
mob je inače kupljen prije 2god kod dilera, i bio je švabski t-mobile. sad je flashan sa .75R i V3 flexom...
Znaci on ne svira kada te netko zove?
A kad pustas ovako neke pjesme, svira?![]()
ajd probaj stisnuti onaj poklopac na v300, tamo gdje je zvučnik za razgovor pa vidi jel se čuje. ako da, onda samo malo pritegni one male vijke i trebalo bi biti u redu...Izvorno postao gesaugen
ma čuje se zvučnik sasvim fino. kad ja zovem nekog radi odlično, ali kad mene zovu ne radi uopće. kao da se uopće ne uključi... moram se javljat na spikerfon![]()
neznam sta bi to moglo bit, ali da ipak probas zamjenit zvučnik![]()
prasina ocito nije cudna pojava soft je mjenjan i nije on!! flat??? mozda kad ga otvoris izgubi kontak i ne dela!!Izvorno postao sonyck
upravo sam skužio... mora da je do labave žičice jer upravo nisam mogao čut snimku govora koju sam jučer slušao za probu. izgleda da se prilikom otvaranja slučajno svaki put potrefilo da radi kad bih testirao a da ne radi kad me zovu. a šta ćeš. čisti murphyjev zakon...Izvorno postao jdabic1
nego, u ram3 sumi rekli da je dijagnoza 60kn a da će mi cijenu popravka reć nakon dijagnoze. pošto znam što mu je, jel to mogu odnjet negdje drugdje u Zg pa da mi možda na licu mjesta to zaleme?
Pa radije onda daj 60 kn za lemilicu pa zalemi sam.Izvorno postao gesaugen
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Nije da se rugam ili solim pamet ali u telefonu nema ni jedna zica neg osamo flat kabel koji se naslanja kontaktima na zvucnik, ili ti je taj kontakt pomaknut (sumljam posto je dosta cvrst) ili je flat ostecen ako je u pitanju flip telefon. NAzalost ovo drugo je izglednije. ako nisi kurio gain table do kraja, nema razlog da rikne zvucnik ak nisi mob koristio kao kisobranIzvorno postao gesaugen
Imao sam slican problem i rijesio sam a jedino zamjenom flat kabela. Druga jeftinija alternativa je da nabavis hands free (tako sam ja dok nisam nabavio flat). Iz iskustva ne preporucam jer je dosta nespretno. Bolje rjesenje je BT headset al ne isplati se jer za istu cijenu dobijes flat.
e ppl....i mene nekad zajeb.... zvučnika na v 600@v525.....jako je tih i kad ga softverski poglasnim onda krči....a prije je radio za 5......a ponekad mi se dogodi da mi i mikrofon otkaže kad me netko nazove ili kad ja zovem...... WTF???????
da ga mozda nije napala prehladaIzvorno postao BlueNeon
. jel mob nekad bio u vlagi voda usla i sl?? probaj pogledat zvucnik jel je mozda oksidirala zavojnica zvucnika...ja sma iamo slican problem na 3310!
ja sam imao sa svojim alcatelom ot 511 takvih problema,samo neznam odakle je dosla voda jer sam ga tretirao kao kralja
ma jok....čist je ko suza....kontam si da je u vakuumu a ne na vlažnome sajao....al eto, neradi, pa se stiša i tak me zajeb....
kontam si da ču ga promjeniti pa šta bude....
tnx
jel ko popravlja mobove i zainteresiran je da mi ovo sredi?
obeshrabren cijenama popravka, odlučio sam sam popravit mob. najveći problem mi je bio šerafnciger, no i to se sredilo.
sve u svemu, ono što je bio kvar je to da između zvučnika i one vodljive trakice koja spaja svu elektroniku u mobu nekakva vodljiva gumica. i sve to stoji složeno ali ne i zalemljeno il ikako fixirano. to je dovelo do toga da ta vodljiva trakica pleše. fixirao sam ju i sad sve radi savršeno.
jebate, umalo mi nisu uzeli 320kn za novu trakicu u Ram3...
kak si ga otvorio? ja bas i ne vidim neke sarafe...Izvorno postao gesaugen
![]()
Bookmarks