Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 172

Threaded View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Denis, sutra cu staviti par slika usporedbe w800/k800 da vidis kakva je kamera, ali nemoj previse ocekivati od te kamere...

@dubrava, usporedivao sam zvuk sa sluskama i pritom sam mislio na kvalitetu zvuka a ne glasnocu...
    sto se tice glasnoce, tu je negdje u usporedbis k800 kad je u pitanju vanjski zvucnik a kvaliteta na istom je nesto losija...

= Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Kamera nije vrijedna nekog posebnog spomena..klasičnih Se-ovih 2.0mpx ali bez autofocusa.
    Mp3 player je jako dobro izveden.Dok svira pjesma nudi na ekranu dosta informacija i ono što mi se sviđa-->album art.
    Konačno još jedan rijetki model od SE-a be joysticka.mislim da je to plus(ako uzmemo u obzir činjenicu da im je to stara boljka).One navi tipke izgledaju o.k.Možda u početku djeluju čudno,ali nije potrebno nikakvo posebno privikavanje na njih(izgledaju kao točkice).
    .
    Od kamere nisam nista ocekivao vec je eto tek toliko unutra, kad si negdje i nemas fotic da to snimis, ne mareci za kvalitetu...
    Ovo sa album artom je fakat sjajno, kad ti svira stvar imas sa strane slicku od izvodaca...
    Kada je ukljucen walkman i izade se u glavni izbornik, onda se na ekranu prikazuje ime izvodaca/album/stvar i ide onak u ritmu muzike-za ples,he,he!
    Navi tipke zahtjevaju dosta vremena za privikavanje ali mislim da su odlicna zamjena joysticku!
    Zadnji uredio wildbabe : 28-02-2007 u 19:43
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Slične teme

1. Sony Ericsson P1
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 134
    Posljednji post: 22-06-2010, 18:11
  2. Sony Ericsson HBM-30
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-04-2004, 01:58

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme