Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 172

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Znači svijetli ali kad je walkman uključen...
    Ajde dobro... ja sam mislio da svijetli stalno...
    Dobro, još jedno pitanje, ali to vjerojatno još nisi "testirao"... Trajanje baterije... Recimo u odnosu na K800...
    - vidio sam na stranim forumima da kod bijele varijante moba svijetli cijeli dio oko navi tipaka sto mi je totalno ruzno (to si me jucer pitao pa evo odg)... kod crne boje svijetle samo navi tipke(one cetiri kuglice) i naravno walkman stanga samo kad je ukljucen mp3 player...

- baterija je sasvim nova i imam feeling da traje krace od one na k800 s obzirom da je ova na grbavcu stara skoro 6mj.( danas cu napuniti oba do ibera pa ih usporediti)

= Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    ...i da..svakako javi na forum kako slide funkcionira nakon nekog vremena.Bez brige..sjetit ćemo te se to pitat.Ja sam malo skeptičan oko toga..da se ne bi za mjesec,dva slide proljuljao do kraja.
    javit cu kroz neko vrijeme kako se slide ponasa, zasad se cini da je dosta kvalitetno izveden!
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Denis, sutra cu staviti par slika usporedbe w800/k800 da vidis kakva je kamera, ali nemoj previse ocekivati od te kamere...

@dubrava, usporedivao sam zvuk sa sluskama i pritom sam mislio na kvalitetu zvuka a ne glasnocu...
    sto se tice glasnoce, tu je negdje u usporedbis k800 kad je u pitanju vanjski zvucnik a kvaliteta na istom je nesto losija...

= Citat = Izvorno postao ivstojic Pregledaj post
    Kamera nije vrijedna nekog posebnog spomena..klasičnih Se-ovih 2.0mpx ali bez autofocusa.
    Mp3 player je jako dobro izveden.Dok svira pjesma nudi na ekranu dosta informacija i ono što mi se sviđa-->album art.
    Konačno još jedan rijetki model od SE-a be joysticka.mislim da je to plus(ako uzmemo u obzir činjenicu da im je to stara boljka).One navi tipke izgledaju o.k.Možda u početku djeluju čudno,ali nije potrebno nikakvo posebno privikavanje na njih(izgledaju kao točkice).
    .
    Od kamere nisam nista ocekivao vec je eto tek toliko unutra, kad si negdje i nemas fotic da to snimis, ne mareci za kvalitetu...
    Ovo sa album artom je fakat sjajno, kad ti svira stvar imas sa strane slicku od izvodaca...
    Kada je ukljucen walkman i izade se u glavni izbornik, onda se na ekranu prikazuje ime izvodaca/album/stvar i ide onak u ritmu muzike-za ples,he,he!
    Navi tipke zahtjevaju dosta vremena za privikavanje ali mislim da su odlicna zamjena joysticku!
    Zadnji uredio wildbabe : 28-02-2007 u 19:43
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson P1
    By pero1985 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 134
    Posljednji post: 22-06-2010, 18:11
  2. Sony Ericsson HBM-30
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-04-2004, 01:58

Bookmarks

Pravila postanja