@wildbabe - vidim da si uzeo mob zbog zvuka,sad jednu stvar ne kuzim...mislis na kvalitetu zvuka prvenstveno il i na glasnocu...npr meni je kvaliteta zvuka cist super i na k800 s najobicnijim njegovim slusalicama i vise neg dosta za tu i tamo poslusat muziku...dok mi je vaznije recimo pustat na vanjski zvucnik..sto je na k800 jako lose...uzasno tiho i bezveze,ukljucim na mps-60 zvucnike i nesto se poboljsa no to nije to..isprva mi se cinilo glasno navecer u tisini al po danu sugavo...ko da namjerno stavljaju tako tihe zvucnike,znaci ne zanima me kvaliteta zvuka,nego glasnoca..u slusalicama i nije tolko vazno,ioak ne volim da cijeli tramvaj slusa moju muziku sto inace stalno mogu cut s jednog na drugi kraj tramvaja kako nekom tresti iz usiju katastrofa-pa lik valjda voli bol u usima,a ne slusat muziku...no recimo kad si vani negdje bez glazbe i zelis pustit muziku k800 je totalna banana za to..pa me zainma da li je w850 puno glasniji, recimo kao sto pricaju za n73 nisam imo prilike cut al stereo 2zvucnika mora bit dost bolje,a do sad nisam cuo ni jedan malo glasniji s.e. od k610...