pa zkj nisi uzeo sa čistim softom..malo je skuplje ali isplati se kaj ne...?!
pa zkj nisi uzeo sa čistim softom..malo je skuplje ali isplati se kaj ne...?!
nekak su tipke čudne na tom mobu kaj ne?
Cudne su malo u pocetku kada ih tek upoznas ali s vremenom se priviknes...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Eto ja nabavio ovaj mobitel. Mogu rec da mi se dosta dojmio jdino ne kužim jednu stvar, a to je da do jučer kad bih slušao mjuzu reprodukcija mi se cinila jako kvalitetna ali danas kad sam poceo slusati ne kontam zasto zvuk mije totalno ocajan postao! doduse ne kkoristim SE in-ear slusalice je nemam onih gumica ali imam neke druge i to dosta kvalitetne sluske koje inace super sviraju, ali jednostavno zvuk mi je preoštar bez ikakve topline i vokal mi se ne cuje, booo! je imao neko takvih iskustva?
nema vece face od Isusa
Evo probao sam malo bateriju na w850 i traje mi negdje tri i po' dana max sto je dobro s obzirom da sam dosta razgovarao, poruke, mp3, igre, itd, uglavnom dulje nego na k800 koja izdrzi 2 dana max...
Jucer napravio update softa od doma za w850: R1ED001 -> R1JC002
Ima poboljsanja u odnosu na prvi soft, a neke od njih su:
-> Zamjetno brži ulaz u meni te kretanje kroz njih kao i odgovor na naredbe...
-> Pulsirajuće ikone pri ulazu u meni funkciju
-> Prilikom otvaranja slidera/otključavanja, brzi response
-> Dodana dva skina za walkman-> orange, white
-> Uklonjen bug u walkmanu, kada je pjesma napola, prilikom izlaska iz istog, pri promjeni pjesme ona pocinje iz pocetka
-> Malo izrazeniji megabass
-> Glasnoća možda malo povećana
-> Popravljen bug-standby->Kad je telefon u standby funkciji, kod pritiska bilo koje tipke, ekran vise ne trepti nekoliko puta...
AKo pronadem još nešto, dopisat ću...
wildbabe jel mi možeš taj soft poslat?Ja si mislim uzet taj mob ovaj tjedan.Pa me zanima jel kučište čvrsto jel malo izgleda preplastično i jel ti funkcionira slide kako treba?
Ovaj update sam napravio od doma i nemam ga posebno na kompu jer ti ga program skida s neta na komp(ne znam gdje) i automatski u mob...
Zakacis se na net i pokrenes update, gotovo za 20-ak minuta, nemres nista shebati...![]()
Poklopac baterije bjezi prema dolje pa sam si stavio komad kartona na bateriju i sad je za pet...
Slide je izveden sjajno gore/dolje, ali mi se poceo malo klackati prema unutra--> 1mm...ali nije to nista strasno...![]()
što se tiče flash tema,da zavirbaju kad šaltaš po gl. meni-u odlična stvar,...
Evo i slike gore, na to ste mislili, jel?![]()
Meni je u početku isto bilo čudno za šta je ta kao lampica dok nisam pročitao da je u biti senzor....![]()
jel se flash teme mogu ubacivati normalno ili se mora pomocu onog programa??? ako se moze normalno jel mi moze ko rec di ima tih tema
http://myw850.lasyk.net/
Imas ovdje flash tema za 850 pa pogledaj....
Napomena: ove teme će ti raditi samo ako imas nebrandirani telefon i stavljaju se u folder s temama kao i obicne teme, nije potreban nikakav program...
BTW.Imam ti ja na kompu dosta tema pa ako zelis, mogu uploadati na rapidshare i poslati ti link....![]()
Evo linka da ne saljem svima posebno na PM....
Neki fileovi su .thm a neki .swf, MASVA je objasnio u svojoj temi kako ovo napraviti....
http://rapidshare.com/files/33653961...flash.rar.html
ajd ako nije problem da objanis kako se taj swf prebacuje u temu...ja stavio u mob i ono mi samo ko slika...
zanima me do koliko GB w850 podrzava memorijske kartice?
jel moze 4gb ili je 2gb max?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
radi i od 4 gige (i to extreme)
![]()
![]()
![]()
jedva cekam da ga uzmeme
kakva je kvaliteta prednje kamere za video razgovore?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
a ok, znam da je skupo.. cim prodam varia uzimam ga.
ako ga uzmeš bit će ti to dobar odabir
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Imam priliku za neke sitne novce ubosti W850.
Sada, mobitel mi se sviđa hardverski ali je problem što ga nikada nisam držao u ruci... Ne znam koje su mu boljke, koji problemi.
Isplati li se kupovati već korišten taj mob? Nešto se mislim, nikako da se odlučim. Da, mob je crni.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
imas tu mali review:http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ht=w850+review
a kazu ljudi da su zadovoljni s mobom,lijepo je dizajniran,specifikacije su dobre ima i foto svjetlo sto nije obicaj kod walkman mobova,baterija oko 3-3,5 dana traje i to dok malo opteretis mob(slusanjem glazbe,igricama,bla bla...)
ako je povoljna cijena ja ti toplo preporucam da ga kupis,jedino ako ti je kamera vazna onda ne znam bas dal je ovo mob za tebe
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Bookmarks