A nigdje ne pise kad izlazi, ja trazim vec mjesec dana i nista samo pise uskoro...
tko ceka taj doceka, ali mi se neda cekati tako dugo...
Kad to čudo dolazi u prodaju?![]()
A nigdje ne pise kad izlazi, ja trazim vec mjesec dana i nista samo pise uskoro...
tko ceka taj doceka, ali mi se neda cekati tako dugo...
Im great in bed
I can sleep for days
Baš ni meni čekanje nije vrlina...
...sorry za otvaranje straije teme ali danas ga vidio u importane galeriji i predobar mob, milim da je cijen 2,7 ili 2,9kkn,ali u oglasniku ga nema jedino w850 od novih, nekužim![]()
...manje je više...
Po mom misljenju, previse lovice a za sta...?? :bunny:Izvorno postao Vex
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
da istina malo je puno, kad malo više dođe k800, ne to me ne zanima nego zakaj ga nema u oglasniku, mislim već je w850 joj i taj biIzvorno postao wildbabe
![]()
...manje je više...
Ok, gle kolko kosta w810?
Onda je ok da i w710 kosta isto kad je isti mob, sa dodatnim fitness opcijama, i boljom opremom.
(Iako mu nedostaje AF)
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
iskreno, mislio sam da će cijenom biti malo ispod W810ke...
Al dobro... Makar, mislim da mu cijena upravo zbog tih fitnes opcija neće tako brzo padati... a pitanje je dal će ga koji od operatera staviti u svoju ponudu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da to je istina a opet novi novcati model w850 koji je neznam jel bolji ili ne dođe 300eura, pa mislim da je ok cijena pošto je nov, a za w710 3kkn je previše pa ipak k800 je "topmodel" pa.... neznam aš bi htio taj mobIzvorno postao Ico86
![]()
...manje je više...
w850 je 300eura u oglasniku.
U ducanu ce bit ziher skuplji i od k800.
Po meni je i dalje w710 ok cijena. Naravno, za ljude kojima nije bed dat tolko para za mob.
Things will not calm down, in fact, they will calm up!
Definitivno su u pravu!! Ja sam postao zvukoholicar!
evo ima u hgspotu za 2600 w710, baš ču si ga upiknut pred božeić kad budu neki popusti![]()
...manje je više...
Bookmarks