vs3 je solidan mobitel. taj mob je za one kojima nije potrebno hrpa funkcija ali ipak da imaju nešto malo.
vs3 je solidan mobitel. taj mob je za one kojima nije potrebno hrpa funkcija ali ipak da imaju nešto malo.
Odličan display, kamera ima makro mod snimanja za predmete udaljene cca 30 cm, sam mob je napravljen solidno, ponekad se zna zaštekat tipka za otvaranje poklopca ali nije pravilo. Najčešće se ošteti dio gornjeg dijela moba koji naliježe na donji dio iznad kamere. Sve u svemu jako dobar omjer dobiveno / uloženo.
imao odlicno misljenje o aparatu dok ga nisam imao u ruci - pa ogroman je , a kad se preklopni tek , uurrggghh .
inace , spajanje na pc je muka
slika na displeyu je vrhunska , i meni se softver svidio jer je brz .
Pa kamera i nije tako kvalitetna kako kažete. Ja nisam niti malo zadovoljan kvalitetom snimaka koje ova kamera postiže. Inače ekran kakav nema niti jedan uređaj na tržištu nivoa cijene ovog mobitela pa i viših modela.
Pozdrav forumu Đuka
kamera mi se uopce ne svida a to sa 16mil boja nema nikakve razlike od 256000,usporedivali smo kameru od d600 i vs3 razlika je kao izmedu bmw i fice
To 16 mil boja znači da kamera ima 16mil boja, ti sliku na mobu vidiš sa 256000 boja. Npr. na kompu vidiš svih 16 mil boja ali tu opet nema neke razlike jer ipak slikana je s mobitelom.Izvorno postao sonyck
NEIzvorno postao AXL
To 16 mil boja se odnosi na ekran
a kamera ima rezoluciju 1,3 mpix
KISI KISI
zar se ne moze spojiti preko kabla na komp ovaj mob???
kad toliko kukate za blue....
imao sam ga oko mjesec dana i mogu reci da vrijedi svaku lipu.ekran je najbolji koji sam vidio,a to dokazuju i testovi.sa kompom sam se povezivao bez problema putem kabela.kamera je solidna,kao i video,a sa drugim mobitelima moguce se povezivati preko ir-a.izbornik je vrlo brz i jednostavan,a podrzava i teme.jedine mane su sto nema bluetooth i vanjski ekran.
Ima ga frend i mogu reći da D820 ima i puno bolju kameru i display
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bookmarks