![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast ljudima, zasluzeno su pobjedili,
a ne nekakve pjesmice za![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svaka cast ljudima, zasluzeno su pobjedili,
a ne nekakve pjesmice za![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
rockeri ne idu na eurosong
jedino ako hoćeš da se izruguješ natjecanju, a nisu mi oni baš to radili
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
neka, neka, malo je doslo do pobjede bolje muzike nad glupom muzikom, tj. dokazuje jednu teoriju da gdje god se pojavi alternativna muzika bere sve nagrade. isto kao i jedne godine kad su Dimmu Borgir dobili Grammy za najbolju pjesmu, a prijavili se iz sprdnje
![]()
![]()
![]()
![]()
Vi sad tu tvrdite da su ti klingonci nekakvi rockeri i da im je pjesma pobijedila zato kaj je bolja od ostalih... Pjesma je isti bullshit kao i ostale, samo kaj su ovi išli u neku drugu krajnost... Ak' je to rock, onda je Dino Jelušić rocker...
bitno je to da su se ljudi zasitili glupim pjesmicama i dali prednost malo drugacijoj vrsti muzike, jer rođo ne vrti se sve u narodnjacima i severininoj glupoj stikli koja nema veze s vezom. Volio bi da seve nije dobila niti jedan bod jer je pjesma cisti WTF
Nisu se ljudi zasitili glupih pjesmica, već im je ovo bilo čisto fora... A i pitaj vraga koliko je to glasanje regularno... Mislim, ako su se u Kaliforniji mogli lažirati izbori... Meni tak svejedno tko pobijedi... Bilo bi najpametnije i jeftinije da više odjebemo taj Eurosong i da poput nekih država se više ni ne prijavljujemo...
ma i meni se j*** za eurosong ali mi je drago da je netko po mom ukusu pobjedio i da je ova nasa glupaca popusila
da li ima neko snimku nastupa od LORDI-a
Bookmarks