ništa do finala.........
...šta sad ima - ak uspijem uhvatit screenshot...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ništa do finala.........
..e sad su bili finci ko iz rata zvjezda ....![]()
Sad su bili oni nakaradni Klingonci... Ili Finci... Koji kvazi-wannabe-badass-rocker-šund... To mi dođe još ljigavije od onog ljigavog europskog dancea... Još Severina sa Štiklom ispada umjetnica sa Grammyjem pored ovakvih čudesa...
bacim oko tu i tamo ma sr***
hehe sto vise gledam eurosong to mi stikla sve vise raste u ocima lol
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A ovi grobari ili pto već... "We are the winner of Eurovisions"... Pa, jesu li ti ljudi normalni? Tu stvarno vrijedi pravilo: što debilnije - to bolje... Svakom pjesmom koju čujem, sve više respektiram Seve...![]()
ima dosta zgodnih žena, mladih napetih, mislim da je seve među njima kao suha šljiva, ofucana... a da ne komentiram pjesmu, iako se o ukusima ne raspravlja
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma debilana
Seriously?
o majke ti koji su to debili... pogotovo on we are the champions!!!! MAJMUNI... premo ovome štikla je ZAKON...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
da, ako uspoređujemo s time, onda je, bez sumnjeIzvorno postao Ifrit
Svak svakog kopira, sve isto i glavno pravilo je bit sto gori da upadnes publici, odnosno glasacima, u oci pa onda svi glasaju za tebe, kao sto je vamo sa seve bilo.
Svak svakog kopira, sve isto i glavno pravilo je bit sto gori da upadnes publici, odnosno glasacima, u oci pa onda svi glasaju za tebe(iz jos ne razjasnjenih razloga), kao sto je vamo sa seve bilo.
recimo ti ti sam sebe kopirašIzvorno postao M.M.
![]()
![]()
... tu imaš pravo taj eurosong je fakat za***** samo da nekak mogu must pare...
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Evo gledao sam... Finci ko da su ispali iz Zvjezdanih Staza... A furaju se na Klingonce...
Ma držim fige za Hari Mata Hari -ja... Jedna od normalnijih pjesama danas...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...da slazem se s tobomIzvorno postao Ićo
![]()
ali seve za razliku od njih ima jedan od najgledanijih filmova na balkanu a i šireIzvorno postao Inovator
A ovi se bokte vesele kao da su svi osvojili po miljon eura... Tko će im objasnit da je Eurosong zlo i da se time ne treba hvalit?
Evo prođe Hari dalje... I to nastupa kao 13-ti...
A ovi klingonci iz Finske su isto prošli... Da mi je znati tko je za njih glasao... A prošli su i oni "We are the winners"
mislim da je to sve namješteno... svake godine druga zemlja pobjeđuje... sad smo valjda mi na redu sa štiklom![]()
Seriously?
Finci rulz!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
meni je hari bio najbolji
ne znam jel mi se to ucinilo,ali cini mi se da je pobrao najveci pljesaka mozda je sve to bilo u mojoj glavi
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Koliko znam, Hari je favorit na ovom Eurosongu...Izvorno postao tutlek
Bom Chicka WahWah
Čito sam u Večernjaku da je hari jedan od favorita... Bile su kvote neke kladionice (strane), i ako uložiš 1euro dobiješ 3eura... Prema tome, kvota mu je super...
A dobra mi je i ona Ukrajinska pjesma...
@Tutlek: i meni se čini da je Hari pobro najveći pljesak, a ona ženska sa islanda (koja je zanja pjevala), je pobrala najviše "BUUU!!!"
e da...ona zadnja ako se ne varam...hehehe i meni se ucinilo...makar ni jedna pjesma osim harijeve mi se nije svidjela ( a sta ces ... bolja kombinacija ne postoji ... joksimovicev smisao sa skladanje i harijev prekrasan glas...
)
ali mogu reci da ima par OK pjesama koje su vec u finalu...nisam ni jednu zapamtila,ali znam da su mi pjesme bile puuuuuuuno bolje nego ove u polufinalu![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks