Prikazujem rezultate 1 do 25 od 62

Hybrid View

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    One kuće koje su dosad rušene, a i koje će bit narednih dana, su one unutar onih 50 (ili koliko već, ne znam) metara od mora koje nikad nitko nije rekao da će bit legalizirane jer ne mogu, jer se to zove "pomorsko dobro" i jer je vlasništvo svih. Kako ni, recimo, hotel ne može imat privatnu plažu osim na svom bazenu, i ti imaš pravo prolaza i zadržavanja, itd. Jer to se ne može kupit i bit ničije osim javo dobro svih građana RH. Bez mogućnosti građenja osim specijalnih (mol i tako slično) uz posebne dozvole.

C'mon, nikad niko nikome nije rekao da će mu bit legalizirana kuća na 10m od mora. Nema teorije.

= Citat = Izvorno postao jana
    meni reagiraju emocije...tebi ocito mozak
    Ispravak netočnog navoda: mozak je u mom slučaju samo teoretska pojava - nikad nije dokazano da postoji. Trebaš mi EEG vidjet: ravan ko' Ivana Kindl
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    One kuće koje su dosad rušene, a i koje će bit narednih dana, su one unutar onih 50 (ili koliko već, ne znam) metara od mora koje nikad nitko nije rekao da će bit legalizirane jer ne mogu, jer se to zove "pomorsko dobro" i jer je vlasništvo svih. Kako ni, recimo, hotel ne može imat privatnu plažu osim na svom bazenu, i ti imaš pravo prolaza i zadržavanja, itd. Jer to se ne može kupit i bit ničije osim javo dobro svih građana RH. Bez mogućnosti građenja osim specijalnih (mol i tako slično) uz posebne dozvole.

C'mon, nikad niko nikome nije rekao da će mu bit legalizirana kuća na 10m od mora. Nema teorije.

Ispravak netočnog navoda: mozak je u mom slučaju samo teoretska pojava - nikad nije dokazano da postoji. Trebaš mi EEG vidjet: ravan ko' Ivana Kindl

........nabrijan..........pih

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove