Ova rečenica zaslužuje šleper piveIzvorno postao BlueDevil
![]()
Tako da smo iskompenzirali onu pivu što mi duguješ za onu pjesmicu![]()
Ova rečenica zaslužuje šleper piveIzvorno postao BlueDevil
![]()
Tako da smo iskompenzirali onu pivu što mi duguješ za onu pjesmicu![]()
Ma treba ga iscimat da to i napravi. Uštedi gro dizela za bager - poslije samo malo pomest, pustit pse i mačke da počiste ostatke, i mirna Bosna...Izvorno postao Raul
Taman posla! Popit ćeš ti pifčugu sa mnom, i nema izgovora. Ako (nedajbog) negdje usput otegneš papke, zvat ću babu vračaru s kuglom, pa ćemo te vratit (preporučam pogledat izvjesni dugometražni crtić gospodina Burtona)Izvorno postao Drug Mile
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
To je faktor iznenađenja, može me u ZG recimo tramvaj zagait i džaba me babo 'ranioIzvorno postao BlueDevil
![]()
a sta ja nisam pozvan na to pivo![]()
Kako ne? Svi su pozvani, uvijek! Al nekako nikako da dogovorimo vrijeme & mjesto... Al pazi da ne zachattamo thread pa da nas Gog i WB (najljepši, najpametniji, presvijetli, najbolji, jedini, neponovljivi...) ne nalupaju
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
neutralno gledajuci na problem na Viru, najjeftinije bi bilo sagraditi na ulasku na Vir jedan velik spomenik u cast ljudskoj gluposti. Pa nije sramota priznati da je netko napravio gresku. Kako su ljudima dozvoljavali gradnju i nisu odmah sprijecili pa su ih cak prikapcali na neku infrastrukturu. Prema nekim pricicama kojima bas i ne vjerujem previse cak su ih i tjerali 70ih godina da tamo grade jer jer Vir bio jedna od opcija gdje bi mogla biti nuklearka.
Za mene su odgovorni oni koji su trebali sprijeciti gradnju na vrijeme. Evo ja bi donirao za spomenik 5 kuna odmah.
dobar grah daleko se čuje
A koliko mutav moraš biti pa povjerovati nekome da ti veli da ovdje možeš graditi bez dozvole, dok je drugdje dozvola potrebna...
samo se nadam da nece otic na krk,meni je tamo kuca prvi red do mora![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks