Socijalni slučajevi su problem? Briga me!
Svi smo mi budale jer plaćamo razne dozvole, ovo, ono, sim, tam, čekamo, molimo, kumimo, itd, a jadni socijalni slučajevi (i svi ostali, bez razlike) odu tamo pa grade jer je džaba.
Ma nemoj!
I ova ideja da tko nema negdje drugo kuću neće se rušit... Ma molim te, pa dovoljno je da moji prepišu pšrvu kuću na mene, drugu na brata, treću na sestru, pa da nas 3 budemo jadnici samo sa tom kućom na Viru. Svaki.
RUŠIT, do temelja. Ono što se može ugurat u urbanistički, to treba tako riješit - kaznit opako, ali ne rušit. Tipa, dignuo si kat više? Ako se da smjestit u urb. plan i dobit dozvolu - OK. Ali kazna treba bit preopaka. Ogromna.
A ove kerefeke unutar 70m od obale - to bi ja raselio (privremeno) VIR - na jedan dan SVI s Vira na kopno, pa 2 aviona, bomba-dvije, i čista obala. TZV. terraforming na brzaka. Pa nek' nas tuže i pošti i Konzumu i Čistoći.
A poslije im treba i naplatit bagere i rušenje i odvoz tog smeća. To košta, i to ne malo. A ne pada mi na pamet da ja plaćam njihove p*darije.
Po kratkom postupku, sve se to sredi za 2 dana....

. Netko je bacio vrecu, a ostali ga krenuli slijediti i sad je to ziva katastrofa
. Nije samo problem tamo sto se toga tice vec i na drugim dijelovima Vira. A kuce su da se useres, al ono doslovno... u samom pogledu na neke kuce pojavljuje se znak dolara i pitanje tko je to faking izgradio i zasto tako ruzno
. Pogotovo Đapićeva viksa jebosebe

Bookmarks