Neka ruse sve bez papira. Ali moram priznati drago mi je da su poceli od stranaca![]()
Neka ruse sve bez papira. Ali moram priznati drago mi je da su poceli od stranaca![]()
Treba svima rušiti. Onaj tko je išao graditi bez građevinske dozvole očito ima višak novaca kada je spreman toliko riskirati.
Strancima treba prvo porušiti, meni ne bi palo napamet u mojoj zemlji graditi na divljaka, a kamoli u tuđoj... Nažalalost, nije Vir jedino mjesto u hrvatskoj gdje ima bespravne gradnje...
Tako je.Izvorno postao gog
u tome je poanta u ovome s Mađarima. Mislim, treba srušiti svima, i strancima i našima, ali je fascinantan bezobrazluk Mađara i Slovenaca kad su se okuražili gradit na divlje u stranoj zemlji. Mislim, ne samo da im treba srušit, nego im treba i kazne opalit da im se zavrti. Ne znam šta bi se meni desilo da sam došao na Balaton gradit apartman bez dozvole.
Izvorno postao marko6630
ApsolutnoNegdje se mora počet.
Samo neznam kojeg se jarca bune... Kupe komad zemlje tik do mora, i onda se bune kad im ruše kuće, a znaju da nemogu dobiti građevinsku...
Na par kadrova se moglo vidjeti kako su i gdje građene te kuće koje se ruše... Na 10-15-ak metara od obale su vile/apartmani, a iza njih samo livada, i kroz livadu put da mogu doć do kuće...
Sve to uz bespravno uz more treba srušiti, i očistiti plažu da se ljudi imaju gdje kupati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Rušiti svakako! Ovo je katastrofa kako nam se obala nagrđuje s tim 'apartmanima' koji su sami po sebi arhitektnoski ružni i totalno van sklada sa lokalnim građevinama.
Bio sam prije jedno 3-4 godine u Novalji i kad sam se vratio opet u Novalju za godinu dana kuća koja je bila zadnja u nizu prema obali je tada bila u sredini, koliko je toga niklo u samo godinu dana. Žasu!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izdvojio bih ovo ..
]Treba svima rušiti. Onaj tko je išao graditi bez građevinske dozvole očito ima višak novaca kada je spreman toliko riskirati.
apsolutno istina , uz dodatak : ko uopce ide gradit kucu na moru , podrazumijeva se da je negdje na kontinentu dobro situiran.
dakle , nije da ce propast kad mu se srusi to na moru , sto je bespravno izgradio.
rusit treba i jos strancima poslat racun za rusenje (no za te sve bagere i to)
![]()
Socijalni slučajevi su problem? Briga me!
Svi smo mi budale jer plaćamo razne dozvole, ovo, ono, sim, tam, čekamo, molimo, kumimo, itd, a jadni socijalni slučajevi (i svi ostali, bez razlike) odu tamo pa grade jer je džaba.
Ma nemoj!
I ova ideja da tko nema negdje drugo kuću neće se rušit... Ma molim te, pa dovoljno je da moji prepišu pšrvu kuću na mene, drugu na brata, treću na sestru, pa da nas 3 budemo jadnici samo sa tom kućom na Viru. Svaki.
RUŠIT, do temelja. Ono što se može ugurat u urbanistički, to treba tako riješit - kaznit opako, ali ne rušit. Tipa, dignuo si kat više? Ako se da smjestit u urb. plan i dobit dozvolu - OK. Ali kazna treba bit preopaka. Ogromna.
A ove kerefeke unutar 70m od obale - to bi ja raselio (privremeno) VIR - na jedan dan SVI s Vira na kopno, pa 2 aviona, bomba-dvije, i čista obala. TZV. terraforming na brzaka. Pa nek' nas tuže i pošti i Konzumu i Čistoći.
A poslije im treba i naplatit bagere i rušenje i odvoz tog smeća. To košta, i to ne malo. A ne pada mi na pamet da ja plaćam njihove p*darije.
Po kratkom postupku, sve se to sredi za 2 dana....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Potpisujem gornji post i samo da se nadodam za socijalne slucajeve..kako netko moze biti socijalan slucaj a gradi kucu ili kupuje stan![]()
That's the point.Izvorno postao RAUL
A proleter goloruk diže vilu na o-ruk - era mermera
![]()
Na Viru sam prvi put bio 93 kao klinac i skoro svake godine sam tamo na moru. Bio sam prvo odmah poslije mosta lijevo tamo blizu alena islamovica, pa i u blizini zitne uvale, fulao sam mozda 3-4 godine gdje sam ili ostao doma ili isao na neka druga mjesta. Prosle godine sam malo bolje promatrao problem koji nije vezan uz gradnju, naime komunalije su totalno out u nekim predjelima i kod obiteljskih prijatelja iz Njemacke cija vila dodje kakvih 2.5 milijuna eura na udaljenosti od pedesetak metara je improvizirani otpad. Netko je bacio vrecu, a ostali ga krenuli slijediti i sad je to ziva katastrofa
. Nije samo problem tamo sto se toga tice vec i na drugim dijelovima Vira. A kuce su da se useres, al ono doslovno... u samom pogledu na neke kuce pojavljuje se znak dolara i pitanje tko je to faking izgradio i zasto tako ruzno
. Pogotovo Đapićeva viksa jebosebe
.
Tko god je bio na Viru, zna da se rusiti treba, i ne samo bespravne, nego i klaunske kuce kojima je glavni cilj biti sto sarenije i arhitekt-miracle
Vir sada sux big time... prenapuceno je sve u mp3
BTW (mini OT) sjecam se kad je vojska koja je bila preko puta ceste krenula u Oluju, svi su plakali i stranci i domaci... uf...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Bookmarks