Ja mislim da bi trebalo rušiti samo one kučerine koje strše između ostalih, a ostalima naplatiti velike kazne.
Ja mislim da bi trebalo rušiti samo one kučerine koje strše između ostalih, a ostalima naplatiti velike kazne.
Ovo rušenje je potrebno kao 'šok terapija' radi obeshrabrivanja eventualne buduće bespravne gradnje.
Po mom mišljenju treba rušiti samo zgrade građene radi prodaje apartmana, a obiteljske vikendice naknadno legalizirat uz kazne.
Ali, opet, kako sam ipak budući pravnik, znam da, po zakonu, sve se to mora rušit.
Testis unnus, testis nullus!
treba rušiti samo one blizu mora... Bio sam na viru prošle godine i oni idiotski talijani rade apartmane 5 metara od mora... Dolaze sa koferima love... izgrade u mj dana kuću apartmana.... (kolko sam na ljetovanju) ono dođem na more oni krenu... idem doma već iznajmljuju nije se ni fasada osušila...bolesno...
Seriously?
Ma sanader je faca... on zna kako rijesiti probleme da ih ne tuže...
sve je on isplanirao...
dakle, treba sad prodati otoke i onda kad oni budu pod vlascu nekog amera, njemca ili talijana i kad bespravno budu gradili kuće, mi ljepo sa obale gledati kako madjar tuži njemce, tailijan amere, ameri madjare, i ispijati Karlovačko...![]()
hehe:
RUŠI SAMO RUŠI...
uvijek sam za pravdu...
ako moze i on imati kucu tamo, e mogu i ja...
inače, izgradnja neke manje kuće (ko na slikama) košta 20 k € što je jaako malo...
pa hebemu, ako ju sad moze zadrzati, onda molim lijepo da svi mozemo zadrzati kuce koje odlucimo sagraditi za jeftinjaka... i ja bi tamo zivio...
i na žalost na našem području... ne bi ja baš da se to proda... naprotiv naše treba čuvati i braniti ako treba... a i kako budale mogu graditi ako nisu riješili papire? sve treba srušit, nitko nama neće radit od mora asfalt...Izvorno postao Krompirko
UPDATE:
ma znate šta? ma nek grade tak i tak će im se sve potopit![]()
Zadnji uredio Compov : 19-05-2006 u 01:45
Seriously?
Neka ruse sve bez papira. Ali moram priznati drago mi je da su poceli od stranaca![]()
Treba svima rušiti. Onaj tko je išao graditi bez građevinske dozvole očito ima višak novaca kada je spreman toliko riskirati.
Strancima treba prvo porušiti, meni ne bi palo napamet u mojoj zemlji graditi na divljaka, a kamoli u tuđoj... Nažalalost, nije Vir jedino mjesto u hrvatskoj gdje ima bespravne gradnje...
Bookmarks