Na Viru sam prvi put bio 93 kao klinac i skoro svake godine sam tamo na moru. Bio sam prvo odmah poslije mosta lijevo tamo blizu alena islamovica, pa i u blizini zitne uvale, fulao sam mozda 3-4 godine gdje sam ili ostao doma ili isao na neka druga mjesta. Prosle godine sam malo bolje promatrao problem koji nije vezan uz gradnju, naime komunalije su totalno out u nekim predjelima i kod obiteljskih prijatelja iz Njemacke cija vila dodje kakvih 2.5 milijuna eura na udaljenosti od pedesetak metara je improvizirani otpad . Netko je bacio vrecu, a ostali ga krenuli slijediti i sad je to ziva katastrofa . Nije samo problem tamo sto se toga tice vec i na drugim dijelovima Vira. A kuce su da se useres, al ono doslovno... u samom pogledu na neke kuce pojavljuje se znak dolara i pitanje tko je to faking izgradio i zasto tako ruzno . Pogotovo Đapićeva viksa jebosebe .

Tko god je bio na Viru, zna da se rusiti treba, i ne samo bespravne, nego i klaunske kuce kojima je glavni cilj biti sto sarenije i arhitekt-miracle

Vir sada sux big time... prenapuceno je sve u mp3

BTW (mini OT) sjecam se kad je vojska koja je bila preko puta ceste krenula u Oluju, svi su plakali i stranci i domaci... uf...