Svaka čast...Izvorno postao BlueDevil
![]()
Evo i ovaj s plinom je cvililo i plakao i ubit će se i sim i tam, jadan. Siromah.
Pa u BiH ima ne jednu neg' 2 kuće. Plus terena fini komad.
Siromah.
Mislim, to što je netko socijalni slučaj ne opravdava bespravnu gradnju. Ja jadan nemam para pa si zato budem izgradil dvokatnicu na Bačvicama (da, drito na plaži, na 5m od vodene linije) pa će mi onda to legalizirat jer mi je jedina kuća. Meni, siromahu, koji kupim zemljište (koliko god jeftino, ipak košta) i materijal i radnike i ovo i ono... ja siromah...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Svaka čast...Izvorno postao BlueDevil
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma ti koji grade su vecinom gastarbajteri koji su 30 godina crnicili po Minkenu i spavali po raznim supama u Njemckoj, Italiji i sl.Sada su dosli ovdje i prave se pametni i idu graditi bez dozove.....SVE RUSITI bez presedana:bunny:
meni i dalje zaooo:/ valjda samo ja nisam normalna:bunny:
meni nije zao jer znam koliko su moji platili dozvole za vikendicu , da nismo poplacali sve te namete mogli smo imati vec sve zidove, ovak imamo sve papire i prikljucke , a zidovi kad budu .
ma nemoj je strasiti, kuce koje su sagradjene prije 1968 se ne ruse pa taman da su pola metra u moruIzvorno postao BlueDevil
(koliko se sjecam sve dotad sagradjeno je 15.02.1968. legalizirano i za to nema straha
)
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
pazi da ti ne istekne gradjevinska, trebas je produziti nakon 2 godineIzvorno postao Router
![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
prije 1965 ako se ne varam.Barem su tako meni rekli kada sam se informirao.Izvorno postao raveillusion
hehe , evo uskoro ce gradnja , nije jos ni pola godine proslo . ali hvala za info , nisam znao da ima neki rok .
Izvorno postao BlueDevil
da ali tad nije trebala dozvola,i imali smo hipoteku na tu kucu koja je nedavno prije par godina otplacea..a ti kao bankar trebo bi znat da nebi mogli dici hipoteku na kucu bez dozvole,a posto smo digli kredit ocito je bilo sve u redu..valjda >![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma da, tako nesto nisam ni ja sigurnaIzvorno postao RAUL
provjereno 1965 gonda do onda nije trebala gradjevinska dozvola
Bookmarks