Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 62

Threaded View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking Demolacija na Viru :D

šta mislite o recent rusenju kuća na Viru ?

treba li legalizirati dosad izgradene objekte , ili ih srusiti SVE koji nemaju gradevinsku ili samo one bas blizu mora?

I onda šlag na tortu -

Mađari najavljuju tužbe protiv Hrvatske, žele da slike rušenja obiđu svijet

IAKO je na Vir stigao i Atila Vegvari, vlasnik tvrkte koja je sagradila većinu bespravnih apartmana na Viru, što je i priznao mađarskim novinarima dodajući kako su mnogi njegovi kupci isto znali, Mađari kojima su srušene kuće najavljuju tužbe protiv Hrvatske pred međunarodnim sudovima, te žele da slike rušenja obiđu svijet kako bi dobili potporu svjetske javnosti, objavio je HTV u središnjem Dnevniku.

http://www.index.hr/clanak.aspx?id=316977

koji lol
    jebali bi se al nebi da im uđe

po meni , trebaju se srusit sve kuće u pojasu recino 100 metara od mora(koje nemaju gradevinsku)

i ne sad gledat nacionalnost - SVE rusit. I nase i Talijane i Mađare.

edit:zaboravio sam rec
    bio je danas intervju na TVu s jednim likom kojem je bas danas srusena kuca na Viru
    i lik je onak iako uznemiren , prilicno miran (Hrvat)
    kaze da je on izgradio kucu bez gradevinske dozvole , ali da kad ju je iso gradit da je ona bila u zoni izgradnje (gradevinskoj zoni , recimo to tak) i da nije skroz blizu mora.

Inace , to "zona izgradnje" , kolko ja laički znam rec , znaci da bi on trebo ili sam financirat ,il nac nekog ko ce napravit GUP (generalni urbanisticki plan) za to područje

ovo sve navodim kao neku , recimo to tak , olakotnu okolnost..
    Zadnji uredio Ljubav : 18-05-2006 u 22:38

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove