Ma ti koji imaju dučan i usput servisiraju su največi majstori zajeba. Tog se treba klonit ko vraga. Il ga furat u servis ili nekom majstoru doma koji stvarno zna što radi.Izvorno postao jdabic1
Ma ti koji imaju dučan i usput servisiraju su največi majstori zajeba. Tog se treba klonit ko vraga. Il ga furat u servis ili nekom majstoru doma koji stvarno zna što radi.Izvorno postao jdabic1
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Izvorno postao darius
Al znam tog tipasusjeda me povezala sa njim, i stara ga zna....
![]()
ma nije bitan majstor koliko je bitan kvar! Nek proba ponovno sve sklopit sa novim flatom, pa napravit testpoint, repair sa repstudiom, pa onda u novi S Flash Neptune zapisati friški flash!Izvorno postao prpic
Zvao sam
Opis kvarova:
Kamera crkla
Flat pokidan
I jos koja sitnica![]()
Heh, to je to, i jos sam mu ja nacinio stetu nekih 500 kn
Al necu sada jos nista popravljat.... Uglavnom sa mojim flatom se ne događa ono...
E pa takvih mi je majstora pun k....c, ti si mu napravio stetu 500 kuna?????????? Pa bolje da si ga sam rastavio i proveris da li je flat "crko" imas lupu pa vidis. Nece ti valjda naplatiti i tih 500 kuna. Postujem svakog majstora ali stvarno majstora koji mora biti ekspert u svom poslu i nikada ne zalim platiti njegov rad, ali prvo pokusam ja sam pa ako ne ide u servis.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Provjerio sam ja dal je pukao, i to mi je pukao flat kad mi je bio u VIP-u na popravku prvi put. Jer ja kada sam prvi put mob rastavio, flat je vec bio napuknut, a do tada ga nigdje nisam nosio na popravak i tak slicno.
Znaci da su mi oni u VIP-u potrgali flat.
A popravio mi je ovaj tip mob za 150kn, promijenio flat, kameru, nesto na masci, staklo za vanjski ekran, i onaj preklopni mehanizam![]()
Bookmarks