jel E550? neznam, ali tip ima očito problema sam sa sobom... neznam šta mu bi... no daj mi kaži jel možda rađen testpoint?Izvorno postao prpic
Evo sad sam bio u SMS-u kod jednog tipa koji popravlja mobitele sa susjedom jer ga ona poznaje
Isao sam zbog toga sto imam nekih problema sa kamerom i sluskama
I doso ja kod njeg, i ajd pogleda on kameru, rastavi, pogleda flat i kaze, puko ti flat kabel reko ajd dobro....![]()
Uzme on novi i stavi ga, al sa mojom kamerom, i kamera ne radi uzme on novu kameru, i radi
I onda mi je malo iskrivio lim da se bolje drži flat kabel, i sastavi ga, i upali, nece, rastavi, radi. I promijenio je 2 nova flat kabela i opet isti problem, i sada ga je ostavio kod sebe da ga proba popravit, eh oce li uspjet ili nece, ne znam.
A i jos je mijenjao i taj lim koji je malo iskrivio, i opet nista.
Ah, nek ga popravlja, sam ga je pokvario.![]()
I dal tko ima kakvu ideju sta bi moglo biti![]()
jel E550? neznam, ali tip ima očito problema sam sa sobom... neznam šta mu bi... no daj mi kaži jel možda rađen testpoint?Izvorno postao prpic
Ma ne, ma moj mobilni v550.
I nista nisam radio na njem, niti radio test point nista![]()
ili je flat, ili je matična u kvaru ili tip ima probleme sa osobnošću!Izvorno postao prpic
Izvorno postao GoGs
Pa ne moze biti flat jer je mijenjao 2 nova
A sa maticnom ne vjerujem da je ista jer je sve radilo......
kako mos davat mob nekom "majstoru" to se radi u servisu po ovome sto si ti napiso tip nema blage veze
Izvorno postao sonyck
Pa ne bi onda imao trgovinu da nema bleke oko toga
kao ovi u servisu su bog i batina..ak netko to zna napravit to ce napravit neovisno jel u servisu ili ne!! I softwer se mjenja u servisu takodje!!Izvorno postao sonyck
![]()
Ma ti koji imaju dučan i usput servisiraju su največi majstori zajeba. Tog se treba klonit ko vraga. Il ga furat u servis ili nekom majstoru doma koji stvarno zna što radi.Izvorno postao jdabic1
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Izvorno postao darius
Al znam tog tipasusjeda me povezala sa njim, i stara ga zna....
![]()
ma nije bitan majstor koliko je bitan kvar! Nek proba ponovno sve sklopit sa novim flatom, pa napravit testpoint, repair sa repstudiom, pa onda u novi S Flash Neptune zapisati friški flash!Izvorno postao prpic
Zvao sam
Opis kvarova:
Kamera crkla
Flat pokidan
I jos koja sitnica![]()
Heh, to je to, i jos sam mu ja nacinio stetu nekih 500 kn
Al necu sada jos nista popravljat.... Uglavnom sa mojim flatom se ne događa ono...
E pa takvih mi je majstora pun k....c, ti si mu napravio stetu 500 kuna?????????? Pa bolje da si ga sam rastavio i proveris da li je flat "crko" imas lupu pa vidis. Nece ti valjda naplatiti i tih 500 kuna. Postujem svakog majstora ali stvarno majstora koji mora biti ekspert u svom poslu i nikada ne zalim platiti njegov rad, ali prvo pokusam ja sam pa ako ne ide u servis.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Provjerio sam ja dal je pukao, i to mi je pukao flat kad mi je bio u VIP-u na popravku prvi put. Jer ja kada sam prvi put mob rastavio, flat je vec bio napuknut, a do tada ga nigdje nisam nosio na popravak i tak slicno.
Znaci da su mi oni u VIP-u potrgali flat.
A popravio mi je ovaj tip mob za 150kn, promijenio flat, kameru, nesto na masci, staklo za vanjski ekran, i onaj preklopni mehanizam![]()
Bookmarks