Svjestan sam toga da ču trebat konvertirat filmove u neki drugi format. Ali mene još zanima kakva je situacija sa lijepljenjem titlova, ili još bolje ako očitava titlove poput Audi-ja.
Zna li tko je zastupnik Creative Labs-a za Hrvatsku...
Ako staviš album ili playlistu da ti svira, staviš iPod na hold, i više ne petljaš po njemu, ne mijenjaš pjesme, baterija će ti trajato do max. 12h. A kad gledaš video, sam Apple navodi da tada baterija traje 2h, što je više-manje realno. Ekran je odličan, i gledanje videa stvarno nije napor. Morat ćeš konvertirat video fileove, dobar program je Videora, progooglaj malo.Izvorno postao dzlobec
Testis unnus, testis nullus!
Svjestan sam toga da ču trebat konvertirat filmove u neki drugi format. Ali mene još zanima kakva je situacija sa lijepljenjem titlova, ili još bolje ako očitava titlove poput Audi-ja.
Zna li tko je zastupnik Creative Labs-a za Hrvatsku...
Evo, pregledao dosta foruma i usporedbi na netu ... bla bla bla... i ovaj Creative Zen Vision:M mi se čini predobar, u mnogo toga je kvalitetniji od iPod-a 30GB, jedino u ćemu kaska jest da je mrvicu deblji, ali ako im je veličina već tolika onda 10mm ne igra nikakvu ulogu... a k tome još jeftiniji za par stotinjak kuna.
samo i mene zanima ko je zastupnik Creativa za Hrvatsku i jel možda tko zna informaciju kad to čudo dolazi u hr jer mi se neda previše čekat... naime gledao sam na onom sajtu creative.europe... i kad označim hrvatsku i idem gledat ove nove modele iz Zen kolekcije za neke piše kao dostupni tek od kolovoza bla bla bla... a za ovaj Zen Vision:M ne piše ništa od dolasku... pa bi ja to shvatio na dva načina
ili je već u prodaji, ali ga nisam ni u jednoj firmi vidio na cjeniku
ili uopće neće stići u hrvatsku...![]()
![]()
![]()
Ako se ne varam, ima u Hgspotu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nema toga, gledal sam danas... ubiti kolko sam gledal Ve-mil ima najviše creativovih u ponudi... ako se ne varam...
evo danas sam se malo raspitival po dučanima u zgu, i nitko nezna kad će stići taj Creative Zen Vision:M...
Jedan zaposlenik, nije bitan dućan ali je ugledan, mi je rekao da kvaliteta ide sljedećim redoslijedom: iPod, iRiver, creative... pa ostalo
Što drugi misle o tome???
Sad je bi rekel da je taj Creative Zen Vision:M kvalitetniji od iPod 30GB iz nekih razloga:
-iPod ima 64k boja ekran, Creative 262k
-iPod ima 12h baterija za muziku i 2h za video, dok Creative 14-15h zvuk i 4h video
-Creative ima diktafon
... ima još par sitnica koje su meni bitne, možda nekima ne
-jedino iPod je tanji, ali ako je već takva veličina onda je tih 10mm više manje nebitno...
Creative Zen Sleek Photo, 20GB (2355 kn)
Kvaliteta je drukcija stvar od mogucnosti uredaja. Na oba plana ne bi stavio iPod na prvo mjesto.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Hmm...kupi ipod video od 30 gb (šta će ti više), ili kupi nano od dva gigabajta. 30 gb moraš puno platiti, dok nano platiš 2000 i ostane ti 500 kn. Osobno mi je ipod idealan.Izvorno postao dzlobec
Tako i ja mikslim...Izvorno postao Baby_Blue
Kupi ipod! ! !
Eh, što reklama radi čuda...![]()
nedaju se svi friški,dobra mi je usporedba uzmi 30 gb ili 2 gb pa sačuvaš 500kn, a muzika i prostor i ostale stvari su na sporednom mjestu,ma zanemarimo to glavno da je ipod ,sažvačem ga ovako
![]()
A čuj... da je po toj logici, više nitko ne bi pio vodu, već bi coca-cola tekla iz slavine...![]()
E, ovo je stvarno presmiješno.Izvorno postao Baby_Blue
Osobno sam skroz slučajno završio sa iPodom Video 30GB (kojeg sam platio 1700kn skupa sa AC punjačem) i mogu reći da sam skroz zadovoljan. Jedina mana mu je vijek trajanja baterije, zbog kojega je bilo kakvo funkcionalno gledanje filmova isključeno. Dakle, ako se odlučiš za iPod, slobodno prekriži 'Video'.
Vidiš, čak ni to nisam znao za iPod... Ja sam na svojem iAudiu gledao cijele epizode serija i još danima slušao glazbu...
ipod mi je privlačan izgledom,kao i uvjek apple ima odličan dizajn, no preuredio bi ga rockboxom,a itunse zamjenio nekom alternativom, jel u suprotnom mislim da bi se samozapalio![]()
ja bi uzeo mp4![]()
Seriously?
A što je mp4 player nego video player? I zapravo, što je većeg kapaciteta player, to je proporcijalno jeftiniji...
Izvorno postao sodom
Anapod Explorer mi je sačuvao živaca i živaca....
iTunes je smeće...
gdje si nasao ipod 30GB za 1700kn? rabljeni?Izvorno postao marko6630
Bookmarks